9. prosince 2013 • 11:27

Boj o dresy Jágra a spol. vyvrcholí dnes večer v aukci

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Situace hokejových Rytířů je bídná a z toho, co aktuálně hráči předvádějí na ledě, fanoušci u vytržení být nemohou. Přesto si mohou zlepšit náladu tím, že si mohou v aukci vydražit originální hráčské dresy z výluky, největší zájem je pochopitelně o úbor s číslem 68. Jágrův dres aktuálně stojí 70 tisíc korun, aukce na portálu Aukro.cz končí už dnes ve 20.30 hodin. Takže zájemci nejen o dres klubové legendy si musejí pospíšit.



Vyvolávací cena každého dresu byla jedna koruna, vedle Jágrova dresu si můžete pořídit i originální trikoty, v nichž hrály další hvězdy – Tomáš Plekanec, Marek Židlický nebo Jiří Tlustý. Předmětem dražby je celkem 30 zápasových dresů ze sezony 2012/13.

Všechny peníze získané prodejem dresů poputují na konto Nadace pro transplantace kostní dřeně, která prostřednictvím svých programů bojuje s nejtěžšími chorobami krve a nádory, jako je například leukémie.

„Leukémie a další onemocnění, která vyžadují léčbu transplantací kostní dřeně, se týkají úplně každého. Nevyhýbají se ani skvěle trénovaným sportovcům. Nadace pro transplantace kostní dřeně se už po dvacet let snaží podporovat pacienty a jejich rodiny nejen během náročné léčby, ale i při jejich návratu do běžného života. Podporujeme i výzkumné programy a samozřejmě i rozšiřování registru dárců kostní dřeně,“ vysvětlil poslání nadace její představitel Samuel Vokurka.

Více informací najdete na www.rytirikladno.cz.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud