6. února 2014 • 21:26

Špatný, hodně špatný, nadával Straka po vítězství v Kladně

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli. Ale křepčit tedy nemohli. Plzeňští hokejisté v Kladně uspěli po vítězství 1:0, ale kapitán Martin Straka byl skeptický. „Bylo to z naší strany špatný, hodně špatný,“ vykládal klubový šéf. „Ještě, že jsme měli Machyho. Jinak by to s námi dopadlo mnohem hůř,“ pochválil gólmana Matěje Machovského, který vychytal šestou nulou v sezoně.



MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 2. • 18:00
Rytíři Kladno
Rytíři Kladno
0:1
ONLINE
6. února
18:00
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
Góly

Domácí:

Hosté: 11:41. Vlasák

Sestavy

Domácí: Chábera – Majeský, Růžička, Doudera, Jankovič, P. Hořava, Gutwald, Kolářík – Bajaruns, Dragoun, Zagrapan – Tenkrát, Havlíček, Bílek – Rudovský, Lukáč, Eberle – Šilhavý, Dalecký, Machač.

Hosté: Machovský – Moravčík, Slovák, Jeřábek, Holý, Boháč, Mozík, Frolo – Duda, Vlasák, Pletka – Schleiss, Kašpařík, Straka – Holec, T. Sýkora, J. Sýkora – Petruška, Lev, Pitule.

Rozhodčí

Pavlovič, Horák – Lhotský, Svoboda

Stadion

ČEZ Stadion, Kladno

Návštěva

2207 diváků

Přizpůsobili jsme se, bohužel, tomu, co hrálo Kladno. Zase na druhou stranu tři body jsou pro nás před pauzou důležité. Zaplaťpánbůh. Víc se k tomu říct nedá,“ reagoval kritiky i útočník Tomáš Vlasák, střelec jediné trefy.

Právě jeho zásah ze 12. minuty rozsekl mimořádně nezáživnou partii. Na Kladnu bylo vidět, jak se trápí, dlouhodobě se nemůže vymanit z psychického sevření. Tentokrát se ale ani příliš nevytáhl úřadující mistr.

SESTŘIH: 47. kolo hokejové extraligy, Kladno - Plzeň 0:1
Video se připravuje ...


„Neměli jsme nohy, nebyl v tom pohyb. Možná to bylo i tím, jaká tady byla zima, nejsme na to zvyklí,“ snažil se Straka najít nějaký důvod, proč Plzeň nepodala žádný oslnivý výkon.

Kladno už ví, že ani teoreticky nemůže skončit na konci základní části lepší než na třináctém místě. A o to, aby se ještě vyhnulo baráži, bude bojovat v play out. Ale šance je velmi, velmi mizivá...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud