8. dubna 2014 • 22:41

Olomouc hrála s izolepou na dresech. Má zákaz používat logo!

Autor: iSport.cz, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Olomouc do sedmého barážového duelu s Chomutovem nastoupila s dresy přelepenými izolepou. Má totiž zákaz používat klubové logo s kohoutem a měla ho neprávem. Majitel loga totiž vyhrál soud a olomoučtí hokejisté ho už nemohou používat.



MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 4. • 17:30
Piráti Chomutov
Piráti Chomutov
1:3
ONLINE
8. dubna
17:30
HC Olomouc
HC Olomouc
Góly

Domácí: 52:25. Svoboda

Hosté: 50:15. Marosz, 58:00. Herman, 58:59. Ostřížek

Sestavy

Domácí: Růžička – Stehlík, Malec, Krstev, Havel, Rutta, Jass, Mrázek, Bartejs – Šagát, Bartečko, Bomersback – Hřebejk, Gajovský, Svoboda – Kubinčák, Kämpf, kaše – Hromas, Sikora, Račuk

Hosté: Vošvrda – Jaroměřský, Janáček, Ondrušek, Houdek, Staněk, Bartoň – Selingr, Ostřížek, Kucharczyk – Vodný, Rác, Pekr – Herman, Knotek, Marosz – Švaňhal, Diviš, Králík – Jergl

Rozhodčí

Hribik, Husička – Blümel, Ondráček

Stadion

SD ARÉNA

Návštěva

3 528 diváků

Hanáci tak přišli o své logo. To totiž už rok patří Jiřímu Dittmerovi, který jej vydražil. "Po dražbě jsem upozornil vedení společnosti HC Olomouc, že jsem majitelem loga, které olomoucký hokejový klub používá. Chtěl jsem se domluvit na řešení této situace," řekl Dittner v rozhovoru pro MF Dnes, která s informací přišla.

Jak vůbec hokejový klub o logo přišel? V loni se totiž utápěl ve finančních problémech, a tak o znak v hodnotě 15 tisíc korun přišel. Jelikož vedení olomouckého hokeje nemělo nejmenší chuť otázku ohledně loga řešit, podal Dittner žádost k soudu. A ten mu v pátek vyhověl.

Olomouc logo nyní nesmí používat nikde. Nejen na dresech, ale také na ledě, vstupenkách ani čemkoliv jiném. Rychlé řešení tak našla v podobě lepenky, kterou dresy provizorně přelepila.

Nechtěná úprava dresů však moravskému týmu nezabránila ve vítězství na ledě Chomutova v poměru 3:1. Olomouc drží v barážové tabulce druhé postupové místo jen o skóre za první Mladou Boleslaví.



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud