11. ledna 2015 • 22:12

Duda zkoušel machrovinku, ale selhal. Kravina, nechápal spoluhráč

Autor: tej, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlovy Vary vedly ve 37. kole extraligy proti Pardubicím o dvě branky. Třetí mohl přidat kapitán Radek Duda, při trestném střílení si však vyzkoušel parádičku zadovkou, která mu nevyšla. "Za stavu 2:0 ve druhé třetině si nemůžeme dovolit takovéto kraviny," štvalo jeho kolegu Stanislava Balána. Energie nakonec o vedení přišla, v 50. minutě za stavu 2:2 se nechala poslat do tří a dvojnásobné oslabení neustála.



MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 1. • 15:30
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
2:3
ONLINE
11. ledna
15:30
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí: 22:29. Vachovec, 33:35. Balán

Hosté: 40:21. Zohorna, 48:00. Nahodil, 51:20. Marcinko

Sestavy

Domácí: Habal (Závorka) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Bičánek, Dvořák – D. Hruška, Balán, Vachovec – V. Tomeček, R. Hruška, Duda – Koblasa, Skuhravý, Micka – Gorčík, Heizer, Pšurný

Hosté: Kristan (Vejmelka) – Čáslava, Gregorc, Havlík, Benák, Ščotka, Píša, Korím, Čutta – Zohorna, Špaček, Sýkora – Tybor, Nahodil, Radil – Starý, Marcinko, Gašparovič – Cetkovský, Kaut, Voženílek

Rozhodčí

Šindler, Svoboda – Gerát, Hynek

Stadion

Návštěva

3745 diváků

V 50. minutě utkání se nechal trochu smolně vyloučit Jekabs Redlihs, u jehož postrčení Cetkovský uklouzl a spadl na led. Sudí přeso karlovarského Redlihse vyloučil. Jenže o chvíli později šel na trestnou lavici Václav Skuhravý, který přímo před rozhodčím viditělně držel svého protihráče a svým zbytečným faulem poslal svůj tým do tří. A Pardubice trestaly tvrdě. Po chvíli se totiž Radku Dudovi zlomila hokejka a Karlovy Vary ve dvou hráčích s holí oslabení ubránit nedokázaly.

VIDEO: Podívejte se, jak Pardubice využily přesilovku:

Karlovy Vary vedly 2:0, přesto prohrály. Rozhodlo oslabení ve třech
Video se připravuje ...

Karlovarský kapitán však už dříve přidal jeden nezdar. Ve 37. minutě byl v úniku faulován a sudí nařídili trestné střílení. Tam si ovšem za stavu 2:0 Duda dovolil parádičku a zakončil zadovkou. Ta mu ovšem o pár centimetrů nevyšla.

"Nechci nic házet na Radka Dudu, ale myslím, že hráč jeho kvalit si nesmí dovolit v naší situaci takovou věc. Kdyby vstřelil branku, nebo kdyby to tam narval a nedal, tak mu nikdo nic neřekne. Ale takhle je to škoda, mohli jsme vést o tři branky a konec utkání mohl vypadat úplně jinak. Za stavu 2:0 ve druhé třetině si nemůžeme dovolit takovéto kraviny," neměl pochopení pro kapitánův pokus Stanislav Balán.

VIDEO: Podívejte se na sestřih utkání, kde je i Dudův pokus:

SESTŘIH: 37. kolo extraligy, K.Vary - Pardubice, 2:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud