Richard Šíma
21. května 2015 • 10:38

Olomouc získala gólmana Konráda, přiblížil se Trvajův konec?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olomoucká Mora přivedla gólmanskou posilu. Její branku bude v nadcházející extraligové sezoně hájit Branislav Konrád, jenž naposledy chytal v Dukle Trenčín. Hanáci přitom mají ve svém kádru zkušeného Jiřího Trvaje a vedle něj Tomáše Vošvrdu. Trvaj se ale potýkal na konci sezony s vážnějšími zdravotními problémy. A zdá se, že se Olomouc připravuje na možnost, že bývalý reprezentační gólman nebude moci v kariéře kvůli potížím pokračovat.



„O tom nechci v žádném případě spekulovat. Jirka Trvaj má čas na léčení a záleží jen na něm, jestli se rozhodne, zda bude, či nebude pokračovat. My si moc přejeme, aby byl zdráv,“ pravil Erik Fürst, olomoucký manažer.

Proč tedy Mora angažovala zkušeného Konráda? „Musíme být pojištěni pro případ, kdyby Jirka opravdu pokračovat nemohl. Pokud ta situace nenastane, budeme gólmanskou otázku následně řešit, ale připraveni být musíme,“ vysvětlil Fürst.

Kromě Konráda hlásí Kohouti další posilu ze Slovenska, do Olomouce přichází útočník Tomáš Mikúš, bývalý hráč Slovanu Bratislava, jenž naposledy působil ve druhé finské lize.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud