11. září 2015 • 22:22

Žádná sláva, nic moc, zhodnotil Bednář premiéru v Hradci

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ocitl se u dvou gólů svého týmu, zároveň zblízka sledoval dvě vítkovické trefy. Na konci své velké premiéry v Hradci Králové Jaroslav Bednář bral bod za porážku s Vítkovicemi 3:4 po nájezdech. V záznamech mu svítila jedna gólová nahrávka na třetí trefu Mountfieldu. Mohlo toho být i víc, ale jednu velkou šanci mu lapil gólman Kantor a nájezd v loterii zakončil do tyčky… 



MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 9. • 18:00
Mountfield HK
Mountfield HK
3:4
ONLINE
11. září
18:00
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
Góly

Domácí: 32:42. Ihnačák, 37:08. Kudrna, 44:54. Pláněk

Hosté: 09:39. Vandas, 26:12. Olesz, 42:49. Balán, . Olesz

Sestavy

Domácí: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Jank, Frühauf, Dietz, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Kukumberg, Dej – Vantuch, Tvrdík, Pavlík – Troliga. Trenér: Peter Draisaitl.

Hosté: Kantor (Dolejš) – Štencel, Kudělka, Sloboda, Štich, Čerešňák, Kovář, Pastor – Olesz, Strapáč, Szturc – Vandas, Balán, Káňa – Zdráhal, Burger "C", Kucsera – Gřeš, Hlinka, Húževka. Trenéři: Ladislav Svozil a Jakub Petr.

Rozhodčí

Hrubý, Fraňo – Bryška, Skopal.

Stadion

FORTUNA aréna, Hradec Králové

Návštěva

4923 diváků

„Těžký led, těžký nohy, asi to bylo i vidět. Žádná sláva, nic moc,“ hodnotil trefně nepříliš vyvedený večer z hradecké strany.

Domácí prohrávali 0:2 a 2:3, museli pořád dotahovat. Nic příjemného, co by si před utkáním vysnili. „Ale naštěstí jsme tam ten bod urvali. Pro nás dobrej bod. Oni sehráli nájezdy suprově, my tragicky. Já tam pěkně zavrávoral…“ posteskl si Bednář.

V projevu vlastního týmu viděl řadu nedostatků. „Musíme se víc cpát do brány, neztrácet puky na naší modré, Vítkovice nám jely snad pětkrát samy na bránu. To asi normální není. Jen díky Kácovi (Kacetlovi) byl nakonec výsledek takový, jaký je. Ale musíme si z toho vzít i pozitivní věci, poučit se a zvednout.“

SESTŘIH 1.kola: HC Mountfield HK - HC Vítkovice Steel 3:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

Hosté si libovali nad povedeným výjezdem. Možná že před utkáním by brali o bod, nakonec mohli být naštvaní, že nevezou domů všechny tři. Měli na to! Ale řadu zajímavých brejků nedotáhli do konce.

Přesto, na úvod to byla z vítkovické strany hodně dobrá práce! „Domácí nás často tlačili, ale paradoxně třikrát jsme soupeři nahráli na gól… Měli jsme ale i dost svých šancí, dvakrát jsme trefili tyčku, což nás na jednu stranu může mrzet, ale dva body s momentálně tak silným soupeřem, nás hodně těší. Hráčům jsme za ně poděkovali,“ mnul si ruce kouč vítězů Ladislav Svozil, jenž se vtipně rozloučil se svým o poznání méně spokojeným kolegou Peterem Draisaitlem. „Teďka klidně všechno vyhrajte, než se zase vydáte k nám…“

MOMENT: Jaroslav Bednář nastoupil ke svému prvnímu zápasu za Hradec Králové
Video se připravuje ...

Jaroslav Bednář v nových barvách.
Jaroslav Bednář v nových barvách.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud