25. září 2015 • 22:55

Nefauloval jsem! Sýkora se rozčílil, po vyloučení seřval rozhodčího

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechybělo málo a mohly Pardubice znovu přijít o body. V utkání s Karlovými Vary vedlo Dynamo 4:0, přesto se na konci bálo o výhru. Jeho obavy podtrhlo i vyloučení Petra Sýkory minutu a dvacet vteřin před koncem utkání, kdy bylo skóre už jen 4:3 pro domácí. A to se Sýkorovi vůbec nelíbilo, seřval proto hlavního rozhodčího. 



MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 9. • 18:00
HC Dynamo Pardubice
HC Dynamo Pardubice
4:3
ONLINE
25. září
18:00
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
Góly

Domácí: 12:42. Gregorc, 17:12. Divíšek, 21:50. Štajnoch, 26:01. Ščotka

Hosté: 29:05. Marosz, 40:37. Duda, 43:00. Duda

Sestavy

Domácí: Kristan (Maxwell) – Čáslava, Gregorc, L. Havlík, Štajnoch, Šeda, Ščotka, Roupec, Bokroš – Rolinek, Tomášek, Sýkora – Starý, Divíšek, Svoboda – Tybor, Marcinko, Havlík – Poulíček, Nahodil, Moučka.

Hosté: Závorka (Habal) – Sičák, Benák, Gulaši, Harant, Deyl, Bičánek, Weinhold, J. Tomeček – Duda, Marosz, Rachůnek – Bartek, Kverka, Rohan – V. Tomeček, Vachovec, Gorčík – Hruška, Osmík, Koblasa.

Rozhodčí

Homola, Polák – Barvíř, Blümel

Stadion

Tipsport arena

Návštěva

7043 diváků

V prvním kole přišly Pardubice o výhru pár vteřin před koncem utkání, když za stavu 1:1 inkasovaly gól od Mladé Boleslavi. V pátém kole mohla přijít druhá rána. Hokejisté Pardubic vedli už ve 27. minutě o čtyři branky, Karlovy Vary ovšem na první pohled ztracený zápas nevzdaly a během třinácti minut skóre stáhly na rozdíl jediné branky.

Do té doby pro „Perníkáře“ klidný průběh utkání se najednou otočil o 180 stupňů. 17 minut před koncem zápasu a energetici ztráceli pouhý gól k vyrovnání. Na klidu hráčům rozhodně vyloučení Petra Sýkory minutu a dvacet vteřin před koncem utkání určitě nepřidalo.  A nelíbilo se to ani samotnému hráči.

Petr Sýkora řval na rozhodčího, dostal osobní trest
Video se připravuje ...

Pardubický útočník s vyloučením za podražení nesouhlasil a ostře se pustil do hlavního rozhodčího. Chvíli na sebe oba zainteresovaní muži v bruslích pořvávali, po chvíli to však sudího přestalo bavit a protestujícího Sýkoru poslal rovnou do kabiny s desetiminutovým osobním trestem za nesportovní chování.

SESTŘIH: 5. kolo: HC Dynamo Pardubice - HC Energie Karlovy Vary 4:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud