2. října 2015 • 22:22

Pardubice předvedly KATASTROFU. Musíme zakročit, zlobil se kouč Říha

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dostali sprchu, koupel, vířivku… Pardubičtí na vlastním ledě absolvovali v pátečním duelu s Vítkovicemi kompletní wellness, které po výsledku 1:6 pokračovalo za účasti majitele Romana Šmidberského i v klubových kancelářích.



MATCH OVERVIEW LEGACY
2. 10. • 18:00
HC Dynamo Pardubice
HC Dynamo Pardubice
1:6
ONLINE
2. října
18:00
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
Góly

Domácí: 11:03. Rolinek

Hosté: 10:53. Vandas, 14:17. Pastor, 32:24. Kucsera, 51:58. Zdráhal, 56:34. Hlinka, 58:03. Balán

Sestavy

Domácí: Kristan (Maxwell) – Čáslava, Gregorc, L. Havlík, Štajnoch, Šeda, Ščotka, Roupec, Bokroš – Rolinek, Nahodil, Sýkora – Starý, Divíšek, Svoboda – Tybor, Marcinko, A. Havlík – Poulíček, Tomášek, Moučka.

Hosté: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda, Pastor, Kovář – Szturc, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Němec – Burger, Balán, Zdráhal – Húževka, Hlinka, Vandas.

Rozhodčí

Hribik, Úlehla – Hlavatý, Tošenovjan

Stadion

Tipsport arena

Moravané se brodili v bídě. V součtu s Ligou mistrů měli na pět proher v řadě. Na východě Čech měla přijít další, parta Miloše Říhy chtěla potvrdit stoupající charakter své výkonnosti. Nestalo se. Naopak. Ostravané odkopali deku a hodili ji na svého soka.

„Podali jsme katastrofální výkon. Mužstvo podalo hrozný výkon a většina hráčů podala výkon, který nezaslouží měřítko extraligy. Tristní. Musíme se za to divákům omluvit,“ odříkával trenér Miloš Říha mladší. To už měl za sebou schůzku u svého nadřízeného.

A další následovala. Řešilo se na ní, jakým způsobem dát mužstvu najevo nelibost s jeho počínáním. „Nechci to konkretizovat. Ale nějakým způsobem zakročit musíme, abychom v neděli předvedli něco jiného,“ věděl šéf domácí střídačky.

SESTŘIH: 7. kolo extraligy, Pardubice - Vítkovice 1:6
Video se připravuje ...

I on cítí tlak na svou osobu. Logicky si ho musí po šesti duelech a čtveřici proher připouštět. „Že na mě bude, to jsem věděl od svého prvního dne v Pardubicích. Kdybychom vyhrávali, byl by menší. Taková je realita,“ říkal vyrovnaně.

Se svým souborem přitom měl řadu příležitostí, jak partii zlomit ve svůj prospěch. Vždyť na první zásah hostí dokázal Tomáš Rolinek reagovat už po deseti vteřinách. Za stavu 1:3 přišla 108 sekund dlouhá početní výhoda 5 na 3. Jenže místo dramatu v závěru přišel rozklad.

K radosti vítězů. „Přes týden jsme pracovali. Nechtěli jsme si do hlav pouštět názor, že jsme pod dekou. Nic takového. Máme mladé mužstvo, které má výkyvy, ale dokázalo se s nimi vyrovnat a vrátit se k poctivé práci,“ chválil si Jakub Petr, kouč hostí.

Vzápětí litoval, že mají jeho svěřenci v neděli volno a nemohou zúročit svou dobrou náladu. To poražení nastoupí v závěru víkendu v Olomouci do bitvy, která je může stát zaměstnání.

Pardubice dostaly od Vítkovic nálož šesti gólů
Pardubice dostaly od Vítkovic nálož šesti gólů

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud