3. listopadu 2015 • 04:45

Neber úplatky, nebo se zblázníš! Vtip na Růžičku bude řešit svaz

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vtípek Mladé Boleslavi bude prošetřovat vedení extraligy. Po pátečním utkání proti Chomutovu, které domácí vyhráli 2:1, moderátor pustil scénku z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje: „neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. Ale je to marný, je to marný, je to marný.“ Narážel tak na korupční aféru hostujícího kouče Vladimíra Růžičky.



„Vedení soutěže se k tomu vrátí po návratu ředitele ze zahraničí. Podívá se na to, k čemu došlo a jaké to má vazby na disciplinární řád. Je však pravdou, že nic takového v zápisu o utkání uvedeno není a neobdrželi jsme ani žádný podnět ze strany Chomutova,“ popsal iSport.cz mluvčí svazu Zdeněk Zikmund. Ředitel extraligy Josef Řezníček o incidentu v tuto chvíli nevěděl, je na dovolené v zahraničí.

SESTŘIH: 15. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov 2:1
Video se připravuje ...

Mladé Boleslavi by v případě, kdyby její počínání vedení soutěže ohodnotilo tak, že poškozuje její jméno, hrozila i pokuta. „Může to vyústit v nějaké rozhodnutí nebo postih, ale to bych předbíhal. Jedna otázka je vhodnost a nevhodnost takového gesta, tam je to jasné, druhou jestli je to postižitelné podle našich řádů,“ doplnil Zikmund.

Moderátorem na stadionu v Mladé Boleslavi je známý ‚Doktor Buben‘, který roky působil na pražské Spartě. „Myslím, že to není sportovní, ale víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ pravil k incidentu brankář Pirátů Jan Strmeň.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud