31. prosince 2015 • 04:58

Tohle nebyl faul? Derner dostal ramenem do hlavy, sudí nepískal

Autor: tej, hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas s Třincem nedohrál liberecký Lukáš Derner. Ten v deváté minutě první třetiny inkasoval od Marka Růžičky ramenem do hlavy a upadl, z ledu jej museli odvézt až týmoví lékaři. Sudí se rozhodl nevylučovat, což domácí publikum "odměnilo" pískotem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 12. • 16:10
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
3:1
ONLINE
30. prosince
16:10
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 03:00. Birner, 33:10. Šimek, 59:32. Valský

Hosté: 15:29. Adamský

Sestavy

Domácí: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Jonák, Vlach. Trenér: Filip Pešán.

Hosté: Hrubec (Hamerlík) – Nosek, Linhart, Roth, Galvas, Slovák, Hrabal, Klesla "C", Doudera – Svačina, Žejdl, Dravecký – Jašek, Polanský, Tybor – Kopecký, Plíhal, Adamský – Rufer, Matuš, Růžička. Trenér: Jiří Dopita.

Rozhodčí

Šindler, Úlehla – Bláha, Špůr.

Stadion

Home Credit Arena, Liberec.

Návštěva

7 500 (vyprodáno) diváků

Po tvrdém zákroku skončilo pro domácího Lukáše Dernera utkání 32. extraligového kola s Třincem. V první třetině dostal ramenem do hlavy, do zápasu už se nevrátil."Dobře jsme začali, pak se na nás podepsal zákrok na Dernera a další třetinu a půl jsme jen koukali a nehráli," řekl po duelu domácí kouč Filip Pešán. „První diagnóza, kterou máme, je otřes mozku, ale nejsem nyní schopný říci, zda lehký nebo těžký, do zápasu však už nenastoupil,“ doplnil.

Růžičkovi prošel úder do hlavy Lukáše Dernera
Video se připravuje ...

„Po zápase to asi nemůžu hodnotit, ale nic příjemného to nebylo. Dery (Derner) byl otřesený, tekla tam i krev... Nevíme, jaká bude diagnóza, ale kdyby nám chyběl, byla by to pro nás velká ztráta,“ řekl Radim Šimek.

Liberec nakonec utkání i bez Dernera vyhrál a upevnil si tak pozici na první příčce tabulky. Vyhrál navíc už podesáté v řadě. Na druhé straně přišel Třinec o sérii výher. Pod novým koučem Jiřím Dopitou prohrál poprvé.

SESTŘIH: 32. kolo extraligy, Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec 3:1
Video se připravuje ...

Zraněný Lukáš Derner z Liberce
Zraněný Lukáš Derner z Liberce

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud