Tomáš Vrábel
18. března 2016 • 22:49

Boleslavský Musil: Pilařův faul do hlavy? Nabudilo mě to

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V minulém utkání ho Karel Pilař fauloval tak, že hradecký obránce dostal třízápasovou stopku. Boleslavský útočník Pavel Musil se však oklepal a v dalším zápase se blýskl dvěma gólovými přihrávkami. „Podívám se na ně, ale až po sérii, teď není čas slavit,“ pravil po výhře 3:2 po nájezdech, po které se Boleslav ujala ve čtvrtfinále vedení 2:1.



Po zákroku Karla Pilaře druhé čtvrtfinále nedohrál. Otřesený přijel na střídačku a vzteky zlomil hůl. Sudí si faulu nevšimli, avšak disciplinární komise ho „ocenila“ pozastavením činnosti na tři zápasy. „Byl to zákrok loktem do oblasti hlavy a krku,“ zdůvodnil její předseda Karel Holý.

Do třetí bitvy už Musil nastoupil. „Nabudilo mě to, abych jim to vrátil, to je asi jediné, co bych k tomu řekl,“ pravil.

SESTŘIH: Čtvrtfinále play off (3.zápas): BK Mladá Boleslav - HK Mountfield 3:2sn
Video se připravuje ...

Boleslav v utkání od začátku prohrávala, avšak vyrovnání zařídil zkraje druhé třetiny právě Musil, kdy elegantní zadovkou posunul puk na Hyku, a ten skóroval. A po dalším jeho pasu už Boleslav vedla. Puk si s ním vyměnil Látal, který ho už jen uklidil do odkryté klece.

„Důležité, že z toho padly góly, podívám se na ně, ale až po sérii, není čas slavit, protože se musíme soustředit na další zápas,“ řekl Musil. A dodal: „Každému hráči by to zvedlo sebevědomí, ale abych řekl pravdu, v sezoně mi takové nahrávky vůbec nešly, když už jsem někomu nahrával, tak jsem stejně trefil prvního soupeře.“

Série pokračuje v sobotu a Boleslav vstoupí do čtvrtého zápasu s vedením. „Určitě se nám bude hrát líp, když vedeme 2:1, než kdybychom prohrávali, ale je škoda, protože utkání nás stal hodně sil a měli jsme to umlátit už v základní hrací době. Bohužel se balily chyby a v závěru jsme inkasovali na 2:2. Ale naštěstí nás to nepoložilo,“ těšilo Musila.

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 17:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
3:2
ONLINE
18. března
17:30
Mountfield HK
Mountfield HK
Góly

Domácí: 23:26. Hyka, 38:12. Látal, . Jarůšek

Hosté: 01:16. Dietz, 56:12. Červený

Sestavy

Domácí: Rittich (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský (A), Holub, Robar, Rýgl, Kučný – Klimenta (C), Klepiš, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Jarůšek, Bárta, Pabiška – Látal, Hruška, Ďurač

Hosté: Kacetl (Svoboda) – Vydarený (C), Pláněk, Plášil, Dietz, Frühauf, Čáp, Vašíček – Dej, Mertl, Bednář (A) – Červený, Ihnacak, Honejsek – Šimánek (A), Kukumberg, Kudrna – Courchaine, Vantuch, Miškář

Rozhodčí

Šindler, Čech – Jelínek, Pešek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

4 200 (vyprodáno) diváků

Tohle bolelo! Ihnačák dostal hokejkou od Pacovského
Video se připravuje ...

Velké štěstí pro Hradec. Puk doplachtil pouze na horní síť
Video se připravuje ...

Vynikající Rittich! V prodloužení nenechal Kukumberga rozhodnout
Video se připravuje ...

Mohlo být rozhodnuto! Bednář v prodloužení nastřelil tyč
Video se připravuje ...

Dvě obrovské šance Boleslavi. Rozhodnout mohla už v prodloužení
Video se připravuje ...

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud