18. září 2016 • 21:52

Bednář zničil Pardubice čtyřmi body: Hlavně na konci nic neodfláknout

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trochu stačilo hrábnout do sestavy a Hradec ukázal sílu. V útočné fázi doslova explodoval. Velké manévry proti Pardubicím řídil veterán Jaroslav Bednář. Mountfield vyhrál 8:2, devětatřicetiletý útočník si připsal čtyři body za gól a nahrávku. „Dohráli jsme zápas tak, jak jsme potřebovali,“ lebedil si.



Po čtyřech zápasech trenéři Hradce sáhli do první lajny. Místo Rudolfa Červeného povýšil k Bednářovi s Lotyšem Džerinšem slovenský útočník Rastislav Dej. Pomohlo to, hlavně v útočné fázi Mountfield ožil. K jedné výhře na Karlovými Vary přidal druhou. Razantní. Jasnou. A hodně sladkou. Rozstřílet Pardubice? To voní.

Hradec Králové - Pardubice: Jaroslav Bednář vstřelil gól na 8:2
Video se připravuje ...

„Z pěti zápasů jsme odehráli tři velice dobře. Doma proti Mladé Boleslavi jsme prohráli kvůli poklesu koncentrace , to byla naše vina. V Brně jsme mohli taky vyhrát, ale taky jsme to sami zazdili. Teď jsme si říkali, abychom hlavně neodflákli ten konec,“ vykládal Bednář.

Nic takového. On to jistil. Hradec ve velkém tempu Dynamo ničil. Osmý gól přidal v 55. minutě právě Bednář, hrdina zápasu. „Ale já ho ani dát nepotřebuju, přeju klukům, ať si to užijou, ať dávají góly oni,“ smál se. Na děkovačce si pak vychutnával silný potlesk natřískané haly. „To si musel užít každý hráč. Byla to zábava, show pro lidi.“ Pardubic, které dosud nezískaly ani bod, mu líto nebylo. „Abych řekl pravdu, je mi jedno, kde jsou. Mě zajímá, jak jsme zápas dohráli my, to je podstatné,“ užíval si velký večer.

Hradec se proti Pardubicím nastartoval. Bacha na něj. A na Jaroslava Bednáře taky.

Jaroslav Bednář v zápase s Pardubicemi řádil jako černá ruka
Jaroslav Bednář v zápase s Pardubicemi řádil jako černá ruka

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud