4. října 2016 • 22:00

Strach v Pardubicích. Tomášek se po střetu nehýbal, musela pro něj nosítka

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nosítka na led, David Tomášek se nehýbe! Nešťastný moment ztišil pardubickou halu. Domácí útočník přebíral ve středním pásmu puk, netušil, že má vedle sebe karlovarského Dávida Grígera a dal si hlavou o jeho rameno. Spadnul na led a nemohl se ani pohnout. „Určitě jsem do souboje nešel s tím, že ho chci zranit. Snad bude v pořádku,“ litoval hned po utkání Gríger.



Byl v tom nevinně. „Jenom jsem jel dopředu, David Tomášek byl vedle mě, jak se otáčel za pukem, najel mi do ramene. Bohužel netušil, že tam jsem,“ popisoval situaci ze svého pohledu karlovarský útočník. Rozhodčí po vzájemné domluvě ani nevylučovali. Nebylo za co. Tohle byl smůla, ne úmysl.

Pardubice - Karlovy Vary: Gríger trefil Tomáška, a ten opustil hrací plochu na nosítkách
Video se připravuje ...

Lékaři a masér Tomáška opatrně naložili na nosítka a odvezli ho do útrob arény. On pak jenom vztyčil palec, že bude v pohodě. „David se cítil otřesený, po utkání byl se spoluhráči v kabině, určitě pojede na vyšetření do nemocnice,“ řekl isportu tiskový mluvčí Pardubic Jan Hrabal.

„Nejdřív jsem si myslel, že to nebude tak hrozné. Ale jak tam ležel na ledě a nehýbal se, bylo to hodně nepříjemné, věřím, že bude v pohodě. Chtěl bych se mu omluvit, ale fakt jsem tam nešel, abych ho zranil. Vždycky, když někdo dostane úder na hlavu, je to nebezpečné, snad bude zase brzy hrát,“ dodal upřímně Gríger.

Zraněný David Tomášek z Pardubic
Zraněný David Tomášek z Pardubic

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud