3. prosince 2016 • 13:40

Zbyněk Irgl nechtěl chytit dres za svoji stranu, hecoval po derby Olesz

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jubilejní 100. derby mezi Oceláři a Vítkovicemi (3:2 v prodloužení) mělo ještě jednu slavnostní dohru i po duelu. Mezi kabinami se potkali kapitáni týmů Zbyněk Irgl a Rostislav Olesz, aby podepsali speciálně vyrobený dres. Ten půjde příští týden do online dražby a o výtěžek se kluby podělí. Památeční dres je z poloviny třinecký, z poloviny vítkovický s velkým nápisem 100. DERBY. Pochopitelně se to neobešlo bez popichování.



Jubilejní dres nejdřív podepsal Irgl, potom i Olesz. A když se s ním měli vyfotit, chytil vítkovický kapitán dres naschvál tak, že byla vidět jen modrá půlka dresu s logem ostravského klubu. „Se nestyď, ne?“ popichoval Irgla, který ve Vítkovicích s hokejem začínal.

Irgl nechtěl chytit dres za svoji stranu, hecoval po derby Olesz
Video se připravuje ...

Po krátkém „přetahování“ se oba kapitáni přece jenom seskupili do požadovaného postavení. Každý na svoji stranu dresu. A když se z hloučku fotografů ozvalo, že tak je to správně, Rostislav Olesz pohotově zareagoval: „Jestli je to správně, to můžeme polemizovat...“ A nakonec si po focení ještě jednou přisadil: „A napište, že Zbyněk Irgl nechtěl chytit dres za svoji stranu.“

Podepsaný dres půjde do dražby. A o výtěžek se kluby podělí. Oceláři jej, stejně jako tržbu za prodané kelímky s podobiznou Zbyňka Irgla ke stému derby, věnují na nově založený Nadační fond Oceláři. Pro podporu mládežnického hokeje. Vítkovičtí jej věnují na charitativní účely.

Třinec - Vítkovice: Gól! V prodloužení o výhře Ocelářů rozhodl Petružálek
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud