16. února 2018 • 10:05

Barcelona, Manchester i Vítkovice. Kouč vedl trénink pro fanoušky s mikrofonem

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jejich kluboví parťáci Patrik Bartošák a Ivan Baranka jsou na olympiádě v Jižní Koreji, extraliga má přestávku, tak se hokejisté Vítkovic předvedli fanouškům. V rámci Olympijského festivalu v Ostravě ukázali komentovaný trénink. Trenér a generální manažer Jakub Petr jej celý vedl s mikrofonem a popisoval všechna cvičení a jejich účel.



„Komentované tréninky jsou ve světě zcela běžnou záležitostí a ani nám tyto moderní věci nejsou a nemohou být cizí,“ vysvětloval Jakub Petr pro klubový web. „Dělá to fotbalová Barcelona, Manchester, dělá se to v zámoří v hokeji i v jiných sportech. My se chceme a snažíme prezentovat jako špičkový sportovní klub evropské a světové úrovně. I tohle je cesta, jak nabídnout fanouškům a našim příznivcům více.“

Fandů dorazilo do ochozů hodně. Trenér přiznal, že se přece jenom musel trochu krotit. „Samozřejmě některé situace bychom asi za zavřenými dveřmi komentovali trošku peprněji, ale brali jsme ohled i na to, že nás sledují na tribunách děti, takže jsme byli v našich výrazech trochu vybíravější,“ usmíval se Petr.

VIDEO: Takhle vypadal komentovaný trénink Vítkovic

Netradiční zpestření přípravy si pochvalovali i hráči. „Některé kluky to i více nakoplo,“ pousmál se útočník Roman Szturc. „Jsme rádi, že jsme našim fanouškům mohli ukázat, jak makáme mimo zápas.“

V rámci Olympijského festivalu Ostrava plánují hokejisté akci ještě zopakovat. Další komentovaný trénink bude v sobotu 17. února od 16 hodin.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud