Miroslav Horák
22. prosince 2018 • 18:00

Špaček promluvil o incidentu na Kometě: Sudí to nezvládli!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční špica zápas Tipsport extraligy mezi Kometou a Plzní (3:2) přihustil incident z 56. minuty, po němž byl Jaroslav Špaček vykázán ze střídačky do kabin. Jednoho z plzeňských koučů vyhodili sudí Šír s Hodkem za vulgární nadávky po velmi diskutabilním vyloučení obránce Vráblíka. „Omlouvám se, ujel jsem, ale pravdou je, že rozhodčí hrubým způsobem ovlivnili zápas,“ trval na svém druhý den v rozhovoru pro iSport.cz.



Brněnská aréna bouřila, když Jaroslav Špaček opouštěl svoje pracoviště a oběma rukama hecoval už tak napumpované obecenstvo. Pár metrů od fanoušků Komety sundával sako, diskutoval, mračil se. S ohledem na průběh duelu necitlivě vynesený trest pro Vráblíka, jenž po trenérově protestu nabobtnal na dvojnásobné oslabení, štve naganského šampiona ještě teď. „Paradoxně padesát minut oba sudí pískali skvěle. Ale pak to bohužel nezvládli,“ tvrdí asistent Ladislava Čiháka.

Jak jste to celé extempore viděl?
„Podražení Vráblíka nebyl faul. Zaťovič uklouzl po napůl dohraném souboji, jakých byly v zápase mraky. Tím to celé začalo. Takovou věc měli rozhodčí jasně vidět a nevylučovat. Tímto obrovským způsobem ovlivnili utkání. Ale obrovským. Nadechovali jsme se k závěrečnému náporu, šli jsme po vyrovnání. Přišla však velká chyba sudích, která nás přibrzdila. Což vyvolalo ty emoce, u mě značné.“

Ze záběrů kamer je evidentní, že jste byl sprostý a další postih si zasloužil.
„Byl jsem sprostý, byl… Mrzí mě to. Neměl bych být vulgární. Jenže já byl tak nastartovaný, že vztek ve mně

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud