2. srpna 2021 • 13:55

Jágr upravil jídelníček. Buchty k svačině? Ve formě klidně 68, směje se

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeká ho náročná mise, jako majitel povede Rytíře Kladno do domácí hokejové extraligy. Navíc chce být stále platným hráčem při zápasech. Jaromír Jágr kvůli tomu omezil sladké a zaměřil se na produkty bez lepku. „Cítím se díky tomu lépe než před minulou sezonou,“ prohlásila hokejová legenda. Jednu „neřest“ si ale upřít nenechá: „Ke svačině mám rád bábovky nebo buchty. Při dobré formě bych jich teď zvládl klidně 68,“ vtipkoval Jágr v tiskové zprávě pro média.



V příštím roce oslaví 50 let. I v tomto věku se však nezalekne elitních hokejových bitev. Vždyť po několika sezonách se jeho tým představí v nejvyšší domácí lize. Proto, aby byl maximálně připraven, upravil Jaromír Jágr svůj jídelníček. „Už od Velikonoc nejím sušenky a celkově jsem omezil sladké. Místo toho si dávám í výrobky bez lepku, ale mám rád také ovoce. Teď hlavně meruňky, banány nebo jahody,“ prozradil jeden z nejlepších světových hokejistů všech dob.

Jídlo a různé svačinky mu připravuje jeho přítelkyně Dominika. Například před tréninkem mu přichystá proteinové smoothie, do kterého přidá mražený banán, borůvky či čerstvé mléko nebo smetanu. Ideální smoothie se dá připravit právě z čerstvého mléka K-Jarmark. Obsahuje kvalitní bílkoviny, vitamíny B2, B12, D, A, ale také jód a další minerální látky. Nezapomíná ani na jogurty.

Častými přísadami v Jágrovým jídelníčku jsou bezlepkové produkty z řady K-free, které jsou rovněž k sehnání v Kauflandu. Bezlepkově se dá totiž také péct, a to pomocí lahodných směsí, na základě kterých se může připravit čokoládový muffin nebo citrónový koláč. Ke snídani je přes produkty K-free možné nachystat také různé druhy chutného pečiva. „Někdy mi stačí klasický rohlík se šunkou. Před tréninkem se vždycky těším na kávu,“ dodal Jágr, který si neodpustí jednu věc.

„Bábovku mám hodně rád, buchty také. Nejraději mám makové. Těch bych snědl opravdu hodně,“ dodal úsměvem slavný hokejista a majitel týmu Rytíři Kladno. Oblíbené má například Honzovy buchty pod značkou K-Jarmark, která zastřešuje poctivé výrobky od prověřených českých výrobců.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Témata:  hokje, jaromírjágr
Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud