Michal Koštuřík
26. ledna 2022 • 16:25

Čiliak? Vím, co umí, odmítá Zábranský pochybnosti. Kdo odnese přetlak?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro Marka Čiliaka má Libor Zábranský slabost. Nikdy mu nezapomene, jak vychytal jeho Kometě dva tituly. Věří mu i při dalším návratu. Nechoďte na něj s řečmi, že rodák ze Zvolena už není, co býval. „Mě zajímá, co umí. A já vím, co umí. Navíc se cítí jako Komeťák,“ řekl iSport.cz majitel klubu. Dost možná ho otestuje už v pátek proti Karlovým Varům. Jaké má plány se čtyřmi brankáři v týmu? A co příchod Slováka Marka Bakoše, o němž se mluví v zákulisí?



Aktuálně je v brankovišti Komety narváno. Marek Čiliak, Jakub Sedláček, Matej Tomek, Lukáš Klimeš. Kvarteto gólmanů, z nichž každý může být jednička. Kdo přetlak odnese?

Slovák Tomek záhy zmizí na několik týdnů na olympiádu, nové angažmá se tedy hledá Klimešovi. Možná napevno zakotví v prvoligovém Přerově. „Maťo může být mimo klidně měsíc. Nedejbože, aby tam chytl covid a karanténu. Museli jsme reagovat a vyústilo to takto,“ shrnul Libor Zábranský.

Když předloni odcházel Čiliak do Českých Budějovic, pálila Brno v době covidové pandemie a nejistoty jeho nadstandardní smlouva. Ambiciózní Jihočeši mu požadavky dokázali splnit a Zábranskému se finančně ulevilo. Teď už

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud