Pavel Ryšavý
31. ledna 2024 • 08:10

Detaily trejdu Pardubic a Plzně. Brankáři? Ne, beci. Bacha, ať přežijí!

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stáli vedle sebe. Pár minut zpátky bojovali Martin Bučko a Michal Houdek na ledě proti sobě. První za Pardubice, druhý za Plzeň. Během bitvy se ale definitivně upekl trejd, že je čeká stěhování. Zvláštní situace pro oba. „Jo tak to ty jsi mě trefil,“ culil se Bučko na Houdka, když zjistil, kdo ho napálil pukem. K obchodu vlastně vůbec nemuselo dojít. Oba beci hráli, oba byli kousek od toho, aby vyfasovali berle.



Když spolu hrají těsně před přestupovou uzávěrkou dva týmy, které ladí vzájemné výměny, vždycky se jedná o pikantní záležitost. Jen tady to dopadlo oproti očekáváním trochu jinak. Do trouby strkáte dva brankáře Milana Kloučka a Dominika Pavláta, pečete trejd, pečete. A obchod je na světě, došlo na něj.

Jen tedy ze zařízení vytahujete nakonec úplně jinou akci, než se původně zamýšlelo. Plzeň poslala do Pardubic Michala Houdka a oplátkou dostane Martina Bučka. I když poslala...

Přesněji řečeno, po zápase ho tam fakticky nechala a registračku jiného obránce si odvezla.

Na brankáře spíš nedojde, podle informací deníku Sport a iSport.cz se všechno zaseklo na finanční kompenzaci. Pardubice nakonec nechtěly doplatit vysněnou plzeňskou sumu. „Za sportovní úsek jsem proti. Pakliže se majitelé rozhodnou ale jinak, musím to respektovat,“ přidal ve studiu O2 TV sportovní manažer Plzně Tomáš Vlasák.

Takže otočka jinam, na beky.

Téma žilo celý den.

„Ne, po dohodě s vedením na rozhovor Michal Houdek nepřijde,“ odmítl nejdřív tiskový mluvčí Plzně žádost iSport.cz o rozhovor s obráncem.

Zprávu hlásil s výrazem, jako kdyby ve městě vypukla cholera. Ale dá se pochopit, jednalo se o citlivou záležitost. Houdek o trejdu ještě nevěděl, to samé Bučko. Asi tušili, ale nejdřív jim kluby chtěly vysvětlit, jak se věcí opravdu mají.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud