8. listopadu 2011 • 11:16

Aleš Hemský o návratu na led: Jsem připraven zase hrát

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S pukem to umí jako málokdo. Bohužel je také podobně křehký. Hokejistu Aleše Hemského z Edmontonou pronásledují zranění celou kariéru a další ho postihlo na začátku letošní sezony. Dnes v noci proti Montrealu už by se ale v sestavě mohl opět objevit.



Dlouhých 11 zápasů trval nucený odpočinek Aleše Hemského. V letošní sezoně odehrál celé pouze první utkání proti Pittsburghu, kde si připsal přihrávku a zápas nakonec rozhodl v nájezdech.

Druhé utkání proti Minnesotě už nedohrál kvůli zranění ramene, ale na ledě Montrealu už by dnes v noci mohl nastoupit. "Myslím, že už jsem připraven. Teď už je to na trenérovi," řekl Hemský pro oficiální server týmu Edmonton Oilers.

"Sledoval jsem ho na ledě a myslím, že už je to teď pouze o kondici. Na kontakt na ledě už by měl být připraven," reagoval na Hemského výroky trenér Edmontonu Tom Renney.

Hemskému určitě dělá radost i současné postavení klubu, Zatímco z předchozích let byl spíše zvyklý na porážky a na spodní patra tabulky, letos je vše naopak. Edmonton je třetí v konferenci, gólman Chabibulin je na čele brankářských statistik a jednička posledního draftu Nugent-Hopkins si drží průměr skoro bod na zápas.

"Musím říct že je letos o hodně zábavnější nás sledovat než loni, když tým vyhrává atmosféra je o hodně lepší. Chci toho být součástí a chci konečně hrát," řekl odhodlaně Hemský.

Aleš Hemský se raduje z gólu do sítě Bostonu
Aleš Hemský se raduje z gólu do sítě Bostonu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud