29. listopadu 2011 • 13:30

Chci chytat, jen když klubu něco dám, prozradil čtenářům Hašek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT - Chce se vrátit, ale kam, to ještě netuší. Hokejový brankář Dominik Hašek, který si aktuálně užívá roční dovolenou, se ohledně svého návratu na led nechce unáhlit a proto raději říká: "Nechci mluvit o žádném klubu ani zemi, mám ještě půl roku na rozmyšlenou." Projekt o propojení české a slovenské ligy nepovažuje za vhodný a o jeho dceři prý ještě uslyšíme. I to sdělil v exkluzivním online rozhovoru čtenářům iSport.cz.



Většina dotazů směřovala k jeho návratu: NHL, KHL nebo snad Pardubice? A Dominátor na ně hodinu vytrvale odpovídal. Po ledě se mu evidentně stýská, ale pokud se vrátí, nechce rozhodně pouze z nudy či stesku.

"Musím se domluvit s klubem, kde budu cítit, že mu mohu ještě něco dát a zároveň se na to těšit. Pak mě ještě v bráně uvidíte," upřesnil své stanovisko.

Z množství dotazů se nebál vybírat i ty osobnější. Psychologa prý nikdy nepotřeboval, stále fandí fotbalové Spartě a také svému bratrovi, kterému hrozí vyhazov z trenérské židle právě letenského klubu. "V Čechách není kouče, který by musel čelit většímu tlaku," řekl na jeho obhajobu.

Vstoupit do diskuse
2


Články odjinud


Články odjinud