5. října 2012 • 11:00

HNUS! Na facebooku zesměšňují mrtvé hokejisty a přejí smrt jiným

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na sociální sití facebook někdo založil opravdu odpornou skupinu s názvem "Přejeme smrt dalším hokejistům". Jako profilové fotky vložil na stránku trosky havarovaného letounu ruského hokejového týmu Jaroslavle, ve kterém zemřel celý tým včetně tří českých reprezentantů Josefa Vašíčka, Karla Rachůnka a Jana Marka.



Neznámý jedinec vložil k fotografii spadlého letounu karikaturu se smějící se postavou a k fotkám českých hokejistů vložil text R.I.P. (anglická zkratka - Rest in Peace - odpočívejte v pokoji).

Překlad této lidské hyeny byl však Rest in P*ss! (jedná se o velice vulgární angličtinu - pozn. aut.).

A neskončilo jen u těchto fotek. Na stránky vložil jejich zakladatel rádoby vtipné anekdoty o zesnulých hokejistech: "Začneme klasikou: Víte co dělá Demitra na střeše komína do krematoria? ... Čeká na své spoluhráče."

K těmto stránkám se připojilo dalších čtrnáct lidí, kterým se tento "výtvor" líbí. Ostatní samozřejmě na tuto ubohost reagují následujícím způsobem: "Jen naprostý idiot může vymyslet něco takového. Přej a bude ti přáno! Jen ubožák tohle může vymyslet, je mi tě líto!"

I po více než roce se dokáží najít lidé, kteří na sebe chtějí upozornit opravdu zvráceným způsobem! Na facebooku někdo přeje smrt dalším hokejistům... I po více než roce se dokáží najít lidé, kteří na sebe chtějí upozornit opravdu zvráceným způsobem! Na facebooku někdo přeje smrt dalším hokejistům...Foto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud