10. ledna 2016 • 16:50

Další šílený masér! Jako hráč brutálně napadl sudího holí do krku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dlouho, co hokejová extraliga žila řáděním chomutovského maséra, který napadl hráče Komety. Teď je tu ovšem další skandál, ve kterém má prsty masér. Člen realizačního týmu Mladé Boleslavi Martin Tondr měl jako hráč druholigového Jablonce brutálně napadnout rozhodčího při zápase v Táboře.



Souboj dvou druholigových celků z čela tabulky měl nabídnout solidní hokejovou podívanou, tu ale ukončilo nesportovní násilí. Deset minut před koncem zápasu se najednou ocitl na ledě rozhodčí Patrik Vokřál, který byl dokonce chvíli v bezvědomí.

Vše měl podle jeho čárových kolegů na svědomí obránce jabloneckých Vlků Martin Tondr, který sudího brutálně udeřil hokejkou do krku. Osmadvacetiletý bek dostal trest ve hře a zápas byl kvůli inzultaci rozhodčího předčasně ukončen.

Sudí Vokřál byl odnesen z ledu na nosítkách a okamžitě odvezen do táborské nemocnice. Hra se ve chvíli útoku odehrávala jinde, ale třeba domácí brankář Tomáš Klestil si je jistý tím, že šlo o jasný úmysl.

„Tu situaci jsem viděl matně, ale myslím si, že ten zákrok hostujícího hráče tam byl evidentní. Vzniklo to nějak po souboji s Tomášem Černým. Podle mě to jejich hráč neunesl a pak neudržel nervy. Bylo to od nich hodně nesportovní,“ cituje gólmana server jcted.cz.

Čárový rozhodčí Aleš Vavruška si byl úmyslem v Tondrově chování jistý stoprocentně a utkání ihned ukončil. Obránce Jablonce a boleslavského maséra tak teď čeká zřejmě hodně dlouhý distanc.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud