3. května 2018 • 09:52

Češi si se Slovenskem poradí, experti to na zlato příliš nevidí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci jsou v pozoru, mistrovství světa startuje. Fanoušci se těší, že tým trenéra Josefa Jandače bude útočit na medaili, experti ze společnosti Chance však favorizují Kanadu, Češi jsou podle nich podle kurzů až šestí v pořadí. Češi vstoupí do MS zápasem proti Slovensku a fandové nepochybují, jak to dopadne. "Sedmadevadesát procent sázkařů věří ve výhru Čechů," říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Šampionát v hokeji patří společně s tím fotbalovým k také k vrcholům sázkařské sezóny – a ani letos tomu nebude jinak. „Očekáváme, že letos se celkový náběr sázek bude pohybovat zhruba ve stejné výši jako loni, kdy jsme přijali sázky celkem za 110 milionů korun,“ uvádí tisková mluvčí Chance, Markéta Světlíková.
Ostatně už nyní před samotným začátkem šampionátu se sázkaři činí – do dnešního dne eviduje Chance sázky přesahující milion korun a i jednu vysokou individuální sázku v hodnotě rovných 100 tisíc.
„Nejvíce se zatím sází na utkání Švédsko – Bělorusko, kterému v počtu sázek dýchá na záda duel české reprezentace proti bratrům ze Slovenska. Objem sázek na česko-slovenský souboj aktuálně činí 20 % všech přijatých sázek a asi nebude velkým překvapením, když prozradím, že 97 procent sázkařů si je jistých, že vítězství bude naše,“ upřesňuje dále Světlíková.
Aktuální kurz na mistrovský titul pro Kanadu je 2,30:1, za ní se s větším odstupem drží právě obhájce titulu ze Švédska s kurzem 5,70:1. Kdovíjak optimistické nejsou ani vyhlídky ruského nebo amerického týmu s kurzem 6,30:1 resp. 8,50:1.
„Rád bych byl větším optimistou, ale naše šance mají momentálně kurz 16:1. To naznačuje, že možnost návratu našich hochů se zlatou medailí na krku je spíše teoretická. Ale správný fanoušek se přece nikdy nezdává,“ pokouší se navnadit fanoušky Karel Brettschneider, bookmaker zmíněné společnosti.
Témata:  hokje, hokej ms, Češko
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud