Autor: iSport.cz
12.6.2018 • 13:22

Až 4000 závodníků poběží noční Prahou. Přihlas se na NEONRUN

Vstoupit do diskuse
0
Jedinečná nezávodní akce zamíří do srdce Prahy. Čtyři tisíce startujících se nechají unést barevnými neony, které osvětlí Oboru letohrádek Hvězda. Start a cíl je plánován na Vypichu v Praze. Termín je stanoven na 1.9.2018. Délka závodu je pět kilometrů. Superlife si k NEONRUNU připravil i výzvu, která bude k dispozici od 14. června.


Akce je napojena na charitu Kapka naděje. Nebudou chybět dětské kategorie. Každý závodník si odnáší krásnou medaili a plno zážitků. Na trati jsou barevné zóny s plno artikly, které z Vás udělají Alenku v říši divů. V hlavní roli jsou neony, barevná světla a zajímavá dekorace.

Cílovou skupinou NEONRUN jsou lidé provozující aktivní nebo rekreační běh. Závodníci a amatérští hobby běžci ve věkovém rozmezí od 10 - 69 let. Majoritní skupinu mezi účastníky tvoří ženy 67% mezi 25. až 40. rokem života.

Sledujeme trendy ve sportovním marketingu a běh je nyní velký boom. Každý cítí výzvu v běhu. Startovné je od 500 č do 800kč.

Více informací na www.neonrun.cz.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}