25.4.2019 • 09:07

Pauláthová po operaci. Učí se dřepy a ukázala své oblíbené jídlo i přítele

Vstoupit do diskuse
0
  • Pauláthová ukázala, jak vypadá její den mimo sezónu

    Ačkoliv má tato kráska už po sezóně, rozhodně se nefláká. Podle jejích slov je totiž potřeba opravit to, co se během závodního období na těle rozbilo. O to, jak vypadá její den mimo sjezdovky se podělila Kateřina Pauláthová se svými fanoušky na instagramovém účtu Superlife.

  • Rehabilitace

    Pětadvacetiletá Kateřina Pauláthová reprezentuje Česko ve sjezdovém lyžování. Na letošním mistrovství světa ve švýcarském Aare si však poškodila meniskus a musela v březnu podstoupit operaci. Na Instagramu se tak s námi podělila o to, jak vypadá její den zasvěcený rekonvalescenci.

    Rehabilitace má Kateřina na programu každý den. "Většinou trvají tři až čtyři hodiny. Součástí je vždy rozcvičování, protahování a posilování jednotlivých svalů tak, aby se koleno cítilo každý den lépe a lépe," prozradila na instagramovém účtu Superlife. Před zraky fanoušků se také poprvé od operace pokusila zvládnout dřep - a povedlo se.

    Kateřina Pauláthová zkouší poprvé dřep.Foto Instagram

  • Jídlo

    Ačkoliv se nejednalo o klasický trénink, přesto je tento druh cvičení pro tělo pětadvacetileté lyžařky náročný. Za odměnu si proto dopřála své oblíbené thajské jídlo s krevetami Pad Thai.

    Kateřina PauláthováFoto Instagram

  • Večer s přítelem

    Zbytek Katčina dne se pak nesl ve znamení odpočinku. Na závěr se pochlubila fanouškům na Instagramu i fotkou společné večeře. Svému příteli kajakáři a dvojnásobnému olympijskému medailistovi z Ria, Josefu Dostálovi, připravila Pauláthová doslova jídlo šampionů. Nechyběla bílkovinová nálož v podobě steaků, ke kterým se podávaly batáty. Jaká byla večeře v podání mladé lyžařky, posuďte z výrazu Josefa Dostála sami.

    Přítel Kateřiny Josef Dostál při společné večeři.Foto Instagram

     

     


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}