26.8.2019 • 05:00

Jak na pevný zadeček? Tajné tipy od Shakiry i přítelkyň Ronalda či McGregora!

Vstoupit do diskuse
0
  • Inspirujte se cviky partnerek slavných sportovců a vytvarujte své křivky podobně jako ony.

    Ženy, které žijí po boku úspěšných sportovců, jakoby nechtěly zaostat za svými drahými polovičkami. Pravidelně cvičí, posilují a odměnou za jejich dřinu je jim luxusní tělo. Inspirujte se cviky partnerek slavných sportovců a vytvarujte své křivky podobně jako ony.

  • Shakira

    Shakira je dlouholetou přítelkyní fotbalového obránce FC Barcelona Gerarda Piquého, s kterým vychovává dva syny. Ačkoliv se to může zdát neuvěřitelné kolumbijská diva oslavila letos své dvaačtyřicáté narozeniny. Přesto se však může chlubit postavou, kterou by jí mohla závidět kde jaká mladší kolegyně z hudební branže. Ze svou vypracovanou postavu vděčí především tanci, ale také posilování. Tohle je jeden z jejích oblíbených cviků pro pevný zadek.

    Shakira je dlouholetou partnerkou fotbalového obránce FC Barcelona Gerarda Piquého.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. Postavte se nohama k sobě a přejděte do mírného podřepu.
    2. Pravou nohu s nádechem unožte až do propnutí kolene. Levou nohu nechte pokrčenou. 

    3. S výdechem vraťte nataženou nohu zpět. Chodidla by měla být po celou dobu "přilepená" k podlaze - vyvarujte se zvedání pat.

    4. Unožení opakujte na každou nohu 20 x a poté nohy vyměňte. Provádějte ve 3 sériích. 

  • Dee Devlin

    Dee Devlin je už jedenáct let partnerkou irského MMA zápasníka Conora McGregora. S hvězdou UFC má dvě děti. Starší Conor oslavil v květnu své druhé narozeniny, mladší dcera Croia přišla na svět teprve letos v lednu. Ačkoliv je tak Dee plně vytížená starostí o děti, na sport rozhodně nezanevřela. Poctivě maká pod vedením svého manžela, aby byla co nejdřív ve stejné kondici jako před těhotenstvím. Tady je jeden z jejích tipů na posílení zadních partií.

    Dee Devline si vzal do parády její manžel, irský MMA zápasník Conor McGregor.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. Tomuto cviku se říká bulharský dřep. K jeho provedení budete potřebovat stupínek. Doma vám může posloužit židle, ve fitness centru například posilovací lavice.
    2. Postavte se zády ke stupínku a opřete o něj nárt jedné z nohou. Následně klesejte do pozice hlubokého výpadu. 

    3. Váha je na přední končetině a koleno zanožené končetiny klesá dolů. Trup mějte vzpřímený. Koleno nesmí jít před špičku nohy.

    4. Díky tomuto cviku zapojujete nejen hýždě, ale i stehení svaly. Tento cvik můžete zefektivnit také tím, že jej budete provádět s činkami v rukou. 

  • Georgina Rodríguez

    Je tomu sotva týden, co Georgina Rodríguez, manželka fotbalového útočníka Cristiana Ronalda, předvedla své křivky v reklamě italské značky spodního prádla Yamamay. A rozhodně bylo na co koukat! Georgina totiž není žádná vyzáblá modelka, nýbrž majitelka pevné postavy dokonalých tvarů. Za ty vděčí nejen genetice, ale také pravidelným tréninkům, které často absolvuje spolu se svým přítelem. Tímto cvikem trápí své hýžďové svaly.

    Georgina Rodríguez předvedla svou dokonalou postavu v reklamě na spodní prádlo italské značky Yamamay.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. K provedení tohoto cviku budete potřebovat cvičební pomůcku zvanou bosu, která je dnes však už běžnou součástí vybavení většiny posiloven.
    2. Stoupněte si chodidly na bosu, rozkročte nohy zhruba na šířku ramen a proveďte dřep. Špičky nohou musí směřovat dopředu. Hlídejte si také kolena, která nesmí jít k sobě. Při dřepu se lehce predkloňte a vystrčte zadek, tak aby při cviku více zabíral.

    3. Proveďte tři série po patnácti opakováních.

    4. Díky nestabilní ploše, kterou vám bosu poskytne zapojujete nejen hýžďové svaly a svaly dolních končetin, ale také hluboký stabilizační systém. 

  • Gisele Bündchen

    Gisele Bündchen je brazilská supermodelka, která je už deset let provdaná za legendárního quaterbacka Toma Bradyho. Před nedávnem Gisele vydala svou knihu, s názvem Lekce: Moje cesta ke smysluplnému životu, kde popsala mimo jiné také to, jak si i po čtyřicítce udržuje svou dokonalou postavu.  

    Modelka propojuje několik fitness metod a provádí nejrůznější cičení od jógy přes kickbox až po surfování. Nejdůležitější je však podle ní mít ke cvičení pozitivní přístup. "Neberu to jako svou povinnost. Pokud den nebo dva vynechám trénink, rozhodně se z toho nehroutím," popisuje ve své knize. A tady je jeden z jejích fitness tipů, kterým pravidelně procvičuje záda, hluboký stabilizační systém i hýžďové svaly. 

    Podle Gisele Bündchen je důležité mít ke sportu zdravý přístup.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. Jděte do pozice na všechny čtyři
    2. Následně natáhněte pravou ruku dopředu a současně levou nohu dozadu. Levá paže, o níž se opíráte, by měla se zemí svírat pravý úhel.

    3. Následně vraťte nohu i ruku zpět a opakujte totéž s opačnými končetinami.

    4. Proveďte 16 opakování ve 3 sériích.

    5. Cvik si můžete stejně jako Gisele ztížit tím, že jej budete provádět s odporovou gumou. Tuto pomůcku pořídíte v prodejnách se sportovními potřebami a většinou nestojí více než 100 korun. 

  • Clarisse Alves

    Clarice Alves je už jedenáct let manželkou obránce Realu Madrid Marcela Viery. Se svou životní láskou se poznala, když jí bylo patnáct a o pět let později se mladý brazilský pár vzal. Aby i po letech připadala Clarisse svému manželovi stále atraktivní, poctivě maká na své postavě. Tohle je jeden z jejích oblíbených cviků na tvarování zadečku.

    Clarisse Alves se poznala se svým manželem, když jí bylo patnáct let.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. K tomuto cviku budete potřebovat opět stupínek, kterým může být například lavice ve fitness centru.
    2. Stoupněte si čelem k lavici.

    3. Chodidlo pravé nohy dejte na lavičku a udělejte výstup. 

    4. Koleno pravé nohy při výstupu zvedněte tak vysoko, jak jen dokážete a následně se vraťte pomalu zpět. 

    5. Tímto způsobem udělejtě 15 výstupů a poté nohy vyměňte. Proveďte 3 opakování.

     

  • Anna Kasterova

    Anna Kasterová se před třemi lety provdala za ruského útočníka Pittsburgh Penguins Jevgenije Malkina. Ačkoliv si jejich vztah vyžádal pozornost médií nejde o nic, na co by Anna nebyla zvyklá. Než se totiž odstěhovala za svým manželem do Ameriky, pracovala jako moderátorka ruského kanálu. Coby oblíbená televizní hvězda musela vždy dbát na svou postavu a nic se nezměnilo ani teď, když se naplno věnuje své rodině. Tohle je její tip na posílení hýždí

    Anna Kasterova pracovala jako moderátorka ruské televize.Foto Instagram
    Jak na to?

    1. K tomuto cviku budete potřebovat gymnastický míč, ale může posloužit také nižší židle nebo cokoliv, přes co můžete přehazovat nohu.
    2.  Jděte do pozice na všechny čtyři. Míč umístětě na stranu.

    3. Poté natáhněte nohu do boku před míč a pomalu ji vrchem přehazujte za míč dozadu a zpět.

    4. Opakujte 15 x poté nohy vyměňtě. Proveďte 3 série.


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}