Autor: Adam Kos
6.3.2019 • 10:00

Nová vychytávka od Stravy: Navrhne trasu podle toho, co nakreslíte prstem

Vstoupit do diskuse
0

Sportujete? Nová funkce od Stravy se vám bude líbit. Do mapy teď stačí prstem nakreslit přibližnou trasu a aplikace ji transformuje na přesnou trasu po vyznačených ulicích a stezkách. 



Jen si to zkuste si to představit. Stačí si říct: „Chci oběhnout tohle jezero a podívat se k těmto skalám.“ Algoritmy zařídí zbytek... Cíl je jasný. Strava chce nabídnou jednoduchý a rychlý způsob plánování trasy. Navíc čerpá ze své široké databáze, takže by se nemělo stávat, že vás zavede do lokality s hustým provozem. Přednostně totiž nabízí trasy už v minulosti ověřené jinými sportovci.

Líbí se vám funkce, ale nechcete za ni platit? Zkuste aplikaci Footpath, která umí to samé (a její tvůrci viní Stravu z ukradení nápadu).Foto Mobilmania

Funkce se nazývá Route Builder for Mobile a bohužel je dostupná pouze jako součást placeného programu Strava Summit. Použití bude velice snadné. Spustíte požadovanou aktivitu, vyberete ikonu funkce a hned kreslíte do mapy. Tvar se během sekundy uchytí k blízkým sportovci osvědčeným trasám. Pak už se můžete vydat na cestu.

  • Tip závěrem: Líbí se vám funkce, ale nechcete za ni platit? Zkuste aplikaci Footpath, která umí to samé (a její tvůrci viní Stravu z ukradení nápadu).

Další zajímavé články a tipy na mobilní aplikace najdete na mobilmania.cz

Líbí se vám funkce, ale nechcete za ni platit? Zkuste aplikaci Footpath, která umí to samé (a její tvůrci viní Stravu z ukradení nápadu).Foto Mobilmania


Vstoupit do diskuse
0
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}