Autor: pan
23.8.2016 • 08:00

SUPERLIFE - VÝZVY NA TÝDEN: Zabojujte a prožijte aktivní konec prázdnin

Vstoupit do diskuse
0

Superlife je o chuti změnit se a zlepšovat se pomocí sportu a pohybu. Přidat se může každý, ať už se hýbe pro lepší vnitřní pocit, pro výkony i pro zábavu. Pojď do toho s námi, žij Superlife! V tomto článku se podívejte na přehled, jaké výzvy byly vypsány pro tento týden.



4 hodiny za týden

Choď během týdne alespoň 4 hodiny
Nezáleží na tempu, na terénu ani na lokalitě. Jde jen o to, strávit od pondělí do neděle aspoň 4 hodiny chůzí. Spoj letní procházky třeba s hledáním kešek nebo s lovením Pokémonů… a výzvu splníš levou zadní.

3 hodiny za týden

Běhej během týdne alespoň 3 hodiny
Rozluč se se srpnem aktivně! Není na co čekat a nad čím přemýšlet: Nazuj běžecké boty a utíkej! Věnuj se v tomto týdnu aspoň 3 hodiny běhu a výzva je tvoje.

6 hodin za týden

Jezdi během týdne alespoň 6 hodin na kole
Léto je v plném proudu, oslav ho pohybem! A provětrej přitom i své kolo, aby mu nebylo doma nebo v garáži smutno… :) Najeď od pondělí do neděle aspoň 6 hodin a výzva je tvá!

4 hodiny za týden

Jezdi během týdne alespoň 4 hodiny na bruslích
V zimě si in-linů užiješ méně, tak neváhej a využij toho, že tu ještě máme léto! Věnuj v tomto týdnu aspoň 4 hodiny bruslení a výzva je tvoje. To dáš!

5 hodin za týden

Jezdi během týdne alespoň 5 hodin na koloběžce
Vstup do tohoto týdne tou správnou koloběžkářskou nohou. A pak tou druhou… a zase první a druhou… Prostě dej své koloběžce trochu zabrat! :) 5 hodin týdně a výzva je tvoje.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}