Autor: tej
17.10.2017 • 16:45

Tři dny plné dřiny! Extrémní závod Gladiator Race zavítá do Prahy

Vstoupit do diskuse
0

Zatímco před necelými sto lety se v Praze v posledních říjnových dnech bojovalo o vznik samostatné Československé republiky, letos se bude bojovat o gladiátorské trofeje v překážkových závodech Inov-8 GLADIATOR RACE. Ve dnech 27. - 29. 10. 2017 se ve zcela nové lokalitě pražského přírodního parku Čihadla sejde více než tisíc závodníků, aby otestovali své schopnosti při běhu a překonávání překážek přírodních i umělých. Bojovat se bude v současnosti velice populárním extrémním překážkovém běhu.



V pátek večer závodní víkend začne nočním závodem na vzdálenost 3+ km, s více než 10 překážkami, účastníci budou mít jedinou letošní možnost, užít si unikátní atmosféru nočního závodu. V sobotu naváže hlavní denní závod na 7+ km a s více než 25 překážkami, v neděli bude opět denní závod na stejné trati. Pro nejmenší pak v neděli proběhne i dětský závod na 1 km s více než 7 překážkami. Pro účastníky hlavního závodu budou připravené i masáže, kde se jako jeden masérů představí olympijský medailista a student Palestry Jiří Prskavec.

Pořadatelé populárního seriálu závodů GLADIATOR RACE z týmu Sportvisio pro závod v Praze spojí své síly s VŠTVS PALESTRA a jejími studenty a s městskou částí Praha 14. Vedle sportovního zápolení je i cílem představit lokalitu Přírodního parku Čihadla jako místa k trávení volnočasových aktivit především sportovního charakteru nejen obyvatelům Prahy, ale i celé komunitě Gladiator Race.

Během celého závodního víkendu bude v centru závodu Na Plechárně probíhat doprovodný program, jehož součástí bude například netradiční workshop street artu a další sportovní workshopy, kde bude možnost si vše vyzkoušet pod vedením zkušených sportovců. V sobotu se můžou návštěvníci těšit na podvečerní koncert. Po celou dobu bude probíhat dětský program, kde si děti vyzkouší netradiční sportovní aktivity jako je bungeerunning nebo indoboard a zasoutěží si o malé ceny. Těšit se můžete i na autogramiádu nejlepšího českého veslaře, Ondřeje Synka.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}