19. dubna 2018 • 16:45

Útočník Lakatoš bude dál hrát v Liberci, klub využil opci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový útočník Dominik Lakatoš bude pokračovat i v příští sezoně v extraligovém Liberci. Bílí Tygři využili na jednadvacetiletého odchovance opci zakotvenou v dosavadním kontraktu. Podobným způsobem si Severočeši v minulých dnech pojistili služby Michala Bulíře a Jana Ordoše.


"Dominik Lakatoš se i přes svůj stále ještě mladý věk zařadil mezi důležité články A-týmu. Rádi jsme uplatnili opční právo na další sezonu a budeme chtít s Dominikem vstoupit během následujících měsíců do jednání o další smlouvě," uvedl v tiskové zprávě sportovní ředitel a trenér Liberce Filip Pešán.

Lakatoš si v této sezoně připsal v 60 zápasech 23 bodů za 11 branek a 22 asistencí. Ve dvou duelech nastoupil i za prvoligové Benátky nad Jizerou a zaznamenal gól a přihrávku.

V nejvyšší soutěži sehrál Lakatoš dohromady 166 utkání a nasbíral 74 bodů za 37 tref a stejný počet asistencí. S Bílými Tygry získal před dvěma roky titul a loni stříbro. Účastníka mistrovství světa dvacítek z roku 2016 loni draftovali New York Rangers v šestém kole na 157. místě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud