16. října 2018 • 10:11

Bolt dostal nabídku na dvouletý kontrakt od maltského mistra

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Zatímco se Usain Bolt snaží v Austrálii vybojovat si profesionální smlouvu v týmu Central Coast Mariners, obdržel bývalý hvězdný atlet konkrétní nabídku kontraktu z Malty. Tamní mistr FC Valetta předložil osminásobnému olympijskému vítězi dvouletou smlouvu a rád by s ním nastoupil 13. prosince v maltském Superpoháru proti FC Balzan. Zájem maltského klubu, v němž nedávno získali většinu investoři ze Spojených arabských emirátů, potvrdil podle ESPN i Boltův agent v Austrálii Tony Rallis.


"Šampion je vždy vítán a my v klubu věříme, že nic není nemožné," řekl šéf maltského klubu Ghasston Slimen. Odmítl, že by šlo o reklamní tah. "Nebyla by to tu pro něj žádná dovolená, musel by tvrdě trénovat," prohlásil.

Dvaatřicetiletý Bolt je nyní stále na zkoušce v nejhorším klubu minulé sezony australské ligy. Soutěž začne o nadcházejícím víkendu. Bolt v páteční generálce proti druholigovému týmu McArthur South West United nastoupil poprvé v základní sestavě a vstřelil dva góly. Smlouvu ale zatím nemá a už dříve dostal čas do ledna, aby o svých kvalitách přesvědčil trenéra.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud