5. března 2019 • 09:37

Česká fotbalová reprezentace má nový fanklub

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Česká fotbalová reprezentace má nový fanklub. Jeho zástupci budou moci komunikovat s vedením národního týmu a scházet se s trenéry a hráči. Také ještě budou moci získat vstupenky na prestižní přípravné utkání s Brazílií 26. března v pražském Edenu, které je jinak vyprodané.


"Komunikace s fanoušky je důležitá pro celý tým, který vedu. Když je plný stadion a dobrá atmosféra, hned se hraje líp. Když to funguje v klubech, proč by to nemělo fungovat v reprezentaci? Jednoznačně to vítám," uvedl trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Fanklub už nebude chybět na nejbližších zápasech reprezentace 22. března na úvod kvalifikace mistrovství Evropy ve Wembley proti Anglii a o čtyři dny později proti Brazílii. K dispozici dostal 2200 vstupenek na jinak vyprodaný duel s "Kanárky" a nabídne je prvním 1100 členům. Členství platné do července příštího roku včetně uvítacího balíčku vyjde na 890 korun, pro děti na 490 korun.

"V Anglii plánujeme třeba takzvané fanpointy v hospodách kolem stadionu ve Wembley, kde se budou fanoušci scházet. Taky sehrajeme fotbalový zápas proti anglickým fanouškům. Při domácím přípravném utkání proti Brazílii pak budou mít členové fanklubu možnost ovlivnit hudbu na stadionu v Edenu a jen oni budou mít přístup do velkého stanu s pivem zdarma," řekl manažer fanklubu Svatopluk Smysl.

Fanklub má podporu bývalého reprezentačního kapitána Pavla Nedvěda. "Bez fanoušků by fotbal vůbec nebyl. Když jsem hrál v reprezentaci já, tak nás fanoušci podporovali fantasticky doma i venku. Podpora je strašně důležitá, takže doufám, že tenhle projekt bude fungovat z obou stran," prohlásil Nedvěd.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud