Hynek Preisler
1. dubna 2016 • 22:41

Tygrům vystřelil druhý bod Radivojevič alias „půlka Nedvěda“

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberec porazil Mladou Boleslav i ve druhém semifinále a znovu ukázal, jak výborně má složené mužstvo. Každý v něm má svou roli a zatím to vítězi základní části šlape jako kolečka v nějakém luxusním stroji.



O šestou výhru v řadě v play off se tentokrát významně přičinil velezkušený útočník Branko Radivojevič. Tedy borec, který v NHL nasbíral 399 startů. Jen pro srovnání necelou polovinu toho, co bývalý kapitán Bílých Tygrů Petr Nedvěd, který byl v Liberci rozdílovým hráčem, často svou genialitou rozhodoval zápasy.

Teď bývalého kapitána skvěle napodobil Branko Radivojevič, když deset minut před koncem vzal tíhu okamžiku na sebe a parádním způsobem zakončil nájezd tří mužů v bílém proti jednomu hráči Mladé Boleslavi ihned po skončení vlastního oslabení.

Nutno dodat, že přesně v ten pravý okamžik, když to jeho parťáci nejvíce proti stále silnějši šanci větřící Mladé Boleslavi za vyrovnaného stavu potřebovali.

A přesně pro tyto okamžiky takového borce Liberec má a Branko Radivojevič svou úlohu zatím plní. Nejenže je zatím s jedenácti body nejproduktivnějším hráčem souboru kouče Filipa Pešána v play off, ve druhém semifinále to jeden z nejzkušenějších Tygrů podtrhl fantasticky zakončeným nájezdem

V pondělí, kdy série pokračuje, to dost možná bude opět o jiném muži. Skvěle složené liberecké mužstvo prostě funguje na výbornou a i proto zatím ve vyřazovací části jen vítězí.

SESTŘIH: Bílí Tygři Liberec - BK Mladá Boleslav 5:2 (semifinále play off, 2. zápas)
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud