Jakub Konečný
13. května 2018 • 12:19

Odejde Vrba? Zdá se, že v Plzni pro to dělají všichni maximum

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možnost, že by po sezoně odešel do Ruska, Pavel Vrba po zápase se Slováckem (1:1) rázně vyloučil. Vzhledem k tomu, co na jaře předvádějí jeho hráči a teď už i fanoušci, by se mu však málokdo mohl divit. Čtyřiapadesátiletý trenér si od obou stran zaslouží větší respekt.



Ten rozpor bil do očí – i do uší.

„Byl to asi náš nejlepší jarní výkon na vlastním hřišti,“ vykládal po sobotní remíze se Slováckem trenér Plzně Pavel Vrba.

Přitom mu nebylo téměř rozumět, protože pod otevřenými okny presscentra už v tu chvíli stálo několik desítek nespokojených fanoušků Viktorie, kteří dávali dost pregnantně a nahlas najevo svou nespokojenost s jarními výkony hlavního kandidáta na titul.

„Peníze, peníze!“ neslo se prostranstvím před hlavním vchodem do stadionu, který museli zatarasit policejní těžkooděnci. Jinak asi vážně hrozilo, že by rozlícení příznivci vtrhli až do kabiny, aby si tam s hráči pěkně z očí do očí vyříkali, co si o jejich nasazení a motivaci myslí.

Nakonec musel přijít sám Vrba, aby celou situaci uklidnil slibem, že příští sobotu Viktoria doma Teplice porazí, a dá tím tak pečeť na svůj pátý mistrovský titul. Jen pro připomenutí – jeho tým má na druhou Slavii v tuto chvíli náskok sedmi bodů.

Chvíli předtím musel přitom renomovaný trenér čelit dotazu, zda po sezoně neodejde do Ruska, kde už má za sebou angažmá v Machačkale.

Kdyby nakonec Plzeň přece jen znovu opustil, nebylo by to velké překvapení. Někteří hráči a fanoušci mu k tomu totiž dávají záminku.

Svým přístupem ho vyhánějí sami.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud