Karel Häring
23. května 2014 • 22:40

GAMBRINUS FANLIGA: Co teď? Je třeba se dát na modlení

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Projíždím seznam zápasů 29. kola odshora dolů a zase zpátky (než jsem se přistihl, že pak už jen tupě zírám na obrazovku) a marně přemýšlím, kterého utkání se v tomto kole chytit, aby se na něm daly udělat slušné body.



Jarní bodoví sběratelé ze Slovácka jedou na Slavii, která ještě potřebuje něco uhrát, a zároveň to pro červenobílé v jejich formě není snadný soupeř, takže se nedá příliš spoléhat ani na ně.

Jakub Řezníček v předchozím kole přiblížil Příbram k záchraně a pak si šel lehnout na operační sál, takže už nenastoupí. Jestli má někdo – s výjimkou týmů bojujících o záchranu – větší motivaci, jsou to Teplice a Liberec.

Borci ze Stínadel hostí ostravský Baník a mohl by se hrát otevřený fotbal. Navíc to vypadá, že se střelecky znovu začíná prosazovat Franci Litsingi, i když za gól, který dal v Liberci, by se měl o body podělit s gólmanem Slovanu Lukášem Hroššem.

Nicméně tenhle zápas stojí za úvahu, zda nevzít Konžana na milost. S Nivaldem by zase mohli něco vymyslet. Jinak bude zajímavé, jak přistoupí k posledním dvěma zápasům první tři celky tabulky. Mají už své jisté a my jsme se dostali do situace, kdy musíme doufat, že trenéři nezačnou až příliš experimentovat.

Takže na kolena a modlit se. Víťo, Dušane, Karle, nezraďte nás!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud