Michal Kvasnica
15. srpna 2018 • 20:35

Výzva pro Sigmu. Postupem v EL by demonstrovala svůj správný směr

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ubytovali se v jednom z nejlepších hotelů v celém Almaty, zatrénovali si pod zasněženými čtyřtisícovkami. A teď olomoučtí fotbalisté doufají, že jako králové z Kazachstánu také odjedou. Proti stojí bohatý Kajrat. Aby se šestihodinová cesta Hanáků do exotické destinace, která je blízko čínským hranicím a která klub vyšla na pět milionů korun, vyplatila (či alespoň vyšla šul-nul), musí Sigma ve čtvrtek na horké půdě uhájit náskok 2:0 z domácího zápasu.



Přitom to zní jednoduše. Řekne se, že začnete aktivně, ideálně vstřelíte gól a bude vymalováno, protože čtyři kousky přece nedostanete.

Jenže... Nohy se na vyprodaném stadionu rozklepou, zkazí se první přihrávka, přijde triviální chyba a soupeř se dostane do rychlého vedení.

Ten za vydatné podpory horkokrevných fanoušků chytne lauf a už se vezete a do závěrečného hvizdu se jen modlíte, ať střely protihráčů netrefují zařízení.

Tak tahle zítra NE, Sigmo!

Jestli se Olomoučtí chtějí pomalu řadit k ambiciózním celkům evropského standardu, měli by nadějné skóre uhájit i bez Vepřeka s Pilařem, dvou opor z levé strany hřiště.

Nebude to jednoduché, kouč Jílek tentokrát příliš variant nemá, ale to je právě ona výzva, která posouvá průměrné celky do lepší sféry. A která by Hanákům psychicky pomohla zalepit nepovedený start FORTUNA:LIGY.

Ztratit slušně rozjetou exotickou misi krůček před vysněnou konfrontací s reprezentačním gólmanem Tomášem Vaclíkem by byla obrovská škoda.

Slovácko - Olomouc: Hostující obrana zaspala, Hofmann přidal svůj druhý gól, 3:1
Video se připravuje ...

Slovácko - Olomouc: Další gól neplatí, Texl byl podle pomezního sudí v ofsajdu
Video se připravuje ...

Fotbalisté Sigmy si zatrénovali před odvetou proti Kajratu Almaty
Fotbalisté Sigmy si zatrénovali před odvetou proti Kajratu Almaty

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud