Pavel Hartman
4. června 2012 • 07:01

Výkop se českým "bafíkům" nevydařil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chceme být otevření příznivcům. Fanoušek je pro nás dvanáctým hráčem. To jsou hesla, do kterých hodlá českou fotbalovou reprezentaci zabalit nové vedení asociace v čele s Miroslavem Peltou.



EURO nebo mistrovství světa je k tomu ta nejlepší příležitost. Šance proto, aby se jasně ukázalo, že všechno nejsou pouze sladká slova, jež mají uchlácholit veřejnost, ale skutečné činy.

Jenže pak se reprezentační vlak rozjede na šampionát a našinec nabere okamžitě pochyby, jak to vlastně Pelta a spol. s otevřeností myslí.

Fanoušci si jdou pro podpisy na nádraží v Ostravě, protože, jak tvrdí předem bylo avizováno, že tam budou moci své idoly o autogramy požádat, ale pak nemají nic. Reprezentanty vidí sedět jen za oknem vagonu.

Vedení národního týmu se pak ve Wroclawi brání, že ono nic předem příznivcům neslibovalo. Je z toho přestřelka. Naprosto zbytečná přestřelka.

Stačilo jen předem všechno promyslet. Cožpak nešlo v Ostravě zorganizovat malou nádražní autogramiádu, když už se tam mužstvo kodrcalo?

Nebo ve Wroclawi.

Šéfové reprezentace ohlásí na nádraží po příjezdu vlaku s hráči mixzónu, tedy možnost mluvit s hráči, ale potom se novináři mačkají v malém koridorku, div že nespadnou do kolejiště, a fotbalisté i trenér kolem nich projdou bez jediného slova.

„Je to šílené. Co to má znamenat?“ ptali se zahraniční novináři.

Sečteno a podtrženo: nedůstojný příjezd na EURO!

P.S. Vyměnit ani ne hodinový let za téměř sedm hodin ve vlaku, byť luxusním, je taky „kumšt“.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud