Zdeněk Janda
31. srpna 2014 • 23:35

Repete naganských hrdinů? Ano! A mám ještě dvě prosby…

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou exhibice, které neoslní. A proběhnou ze slušnosti. Aby se neřeklo… Ten jihlavský „případ“ se vymykal. Silná slova o báječném a emotivním zážitku, který se zapíše hluboko do srdcí hokejových fanoušků, nejsou jen diplomatickým plácáním. Klobouk dolů před hráči, že se sešli v takovém počtu.



Hlavně smekám před Dominikem Haškem, který sám vycítil výjimečnost okamžiku a šel do akce. Jindy odmítal. Teď ne. A znovu fanoušky omámil. I proto se jednalo o nezapomenutelný zápas, při němž českým příznivcům musel lézt mráz po zádech. Také jim patří dík za báječnou atmosféru.

Znovu se ukázalo, jakým fenoménem je Nagano. A jaké charisma kolem sebe rozséval Ivan Hlinka. Říká se, že napoprvé je to nejlepší. Ale tady se určitě přikláním k myšlence, kterou vyslovil nejen Jaromír Jágr, aby podobná akce proběhla i během šampionátu. Legendy, které český hokej povýšily na národní poklad, si zaslouží, aby uslyšely potlesk sedmnácti tisíc lidí v zaplněné O2 Areně.

A prosba na dva TOP velikány. Dominiku, vlezte při té příležitosti ještě jednou do branky. V tom případě fakt naposledy… A Jaromíre, odehrajte tu exhibici. A nejen ji. Ale i celý šampionát. Díky!



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud