10. února 2012 • 13:00

Berdych se Štěpánkem ztratí maximálně dva sety, tipuje Ulihrach

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ISPORT EXPERT | Už ve čtyři odpoledne vypukne v ostravské hale první utkání prvního kola Davis Cupu. Radek Štěpánek vyběhne na kurt proti italské jedničce Andreasi Seppimu, po něm nastoupí Tomáš Berdych proti Simone Bolellimu. Uhrají Italové dva a více setů? "Nějakou náhodou maximálně dva," radí soutěžícím iSport Experta, jak odpovědět na dnešní otázku, někdejší daviscupový reprezentant Bohdan Ulihrach.



Češi do duelu vstupují jako jasní favorité. Tomáš Berdych uhrál čtvrtfinále na Australian Open, k tomu přidal triumf ve francouzském Montpelliere. "Má fantastickou formu, Bolleliho úplně převálcuje," tipuje Bohdan Ulihrach, také někdejší daviscupový reprezentant.

Ve formě je i Radek Štěpánek, který po boku Leandra Paese slavil v Melbourne ve čtyřhře první grandslamový titul kariéry. "Oba by měli dneska vyhrát, myslím, že bude po sobotě hotovo," věří Ulihrach i druhému českému tenistovi.

Jediné nebezpečí vidí v italské jedničce Seppim. "Nevím, jak je na tom teď, ale hraje docela dobře. Loni vyhrál turnaj na trávě (červnový Eastbourne, finále proti Tipsarevičovi), která má podobný odskok jako je v ostravské hale," varuje Ulihrach.

Přesto je před duelem s Itálií velkým optimistou. "V pátek kluci ztratí maximálně dva sety nějakou náhodou. Bolleli by se musel zbláznit, dobře servírovat a zvládnout nějaký tiebreak. Ale jinak našim věřím," přidává na adresu Berdycha se Štěpánkem.

Čtvrtfinále Davis Cupu mezi Českem a Itálií začíná v pátek v 16:00, zápasy sledujte ONLINE na iSport.cz:

Radek Štěpánek a Tomáš Berdych na tiskové konferenci v Ostravě
Radek Štěpánek a Tomáš Berdych na tiskové konferenci v Ostravě

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud