17. srpna 2011 • 12:36

O Šebrlem se nebudu bavit. Dvořák vyhrožoval, že odejde z rádia

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mediální humbuk kolem jeho sporu s Romanem Šebrlem mu úplně nesedí. "Já s ním žádný problém nemám," dušoval se na radiu Hey Tomáš Dvořák, Šebrleho bývalý desetibojařský kolega a nyní šéftrenér atletické reprezentace, se kterou odcestoval na mistrovství světa v korejském Tegu.



"Já to tak necítím, jestli on, tak budiž. Už bych to nerozpitvával," nechtěl se Dvořák o údajné nesnášenlivosti dvou legend světového desetiboje s moderátorem příliš vybavovat.

"Začíná mě mrzet, že jsem začal tuhle půtku," přiznal ale šéf české výpravy, do které se na poslední chvíli probojoval i Šebrle. O něm Dvořák v červnu prohlásil, že mítink v Kladně dokončil i přes zranění jen kvůli penězům.

Tím odstartovala mediální přestřelka, ve které se svou verzí přispěchal Šebrle a přidal zmínku o tom, že se Dvořák v minulosti choval jako hajzl. "Celé to byla mýlka. Já jsem řekl, že kvůli nominaci na Evropský pohár v Kladně dokončit nemusel, takže to asi udělal kvůli penězům. Byla to taková moje obrana," vysvětloval Dvořák na radiu Hey.

"Všechno to spíš vzniklo kvůli tomu, že je v médiích okurková sezona," myslí si bývalý světový rekordman. "Je to přesně jako v roce 2001," dodal Dvořák. Na otázku moderátora, co bylo před deseti lety už ale reagoval slovy: "Nezlobte se na mě, tohle nebudu komentovat."

Zabývat se nechtěl ani komentáři Šebrleho kamaráda a rovněž svého bývalého parťáka Roberta Změlíka.

"Noviny nečtu, jen jsem se doslechl, že něco komentoval. A o tomhle se už nemíním bavit, jestli chcete takhle pokračovat, můžeme to ukončit," naštval se Tomáš Dvořák. Rozhovor pak sice dokončil, ale už jen striktně o atletické reprezentaci.

Roman Šebrle potkal na ruzyňském letišti Tomáše Dvořáka, kterému nakonec podal ruku.
Roman Šebrle potkal na ruzyňském letišti Tomáše Dvořáka, kterému nakonec podal ruku.

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud