18. prosince 2012 • 18:01

Sprinter Asafa Powell varuje ženy: 10 nejhorších dárků pro chlapy

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jamajský sprinter Asafa Powell ve svém sloupku na internetových stránkách deníku Jamaica Observer pomáhá ženám s vánočními dárky pro muže. „Každý rok mi holky píšou a volají mi, jaké dárky svým chlapům dát k vánocům. Doufám, dámy, že vám tenhle sloupek dá jasnou představu.“



1. Vycpaný sob, Santa nebo jeho skřítci pomocníci. Opravdu nechceme nic vycpaného, něco co drží lízátko nebo srdíčko. Vašemu chlapovi není deset.

2. Kravaty a ponožky. Nehledě na to, jak si myslíte, že jsou pěkné, schovejte si je pro nějakou lepší příležitost – třeba na zatmění slunce.

3. Zahradnické náčiní. Proč byste nám dávaly dárky, které nás nutí pracovat. Chceme vypadat mužně a nechceme sekat trávu nebo hrabat listí. Věřte mi.

4. Členství v posilovně. Pokud chceme být fit, najdeme si do posilovny cestu sami. Jsou vhodnější cesty, jak nám říct, abychom se sebou něco dělali. Nemusíte kvůli tomu ničit Vánoce.

5. Navoněné věci. Nechte si jahodové svíčky a navoněná mýdla pro sebe. My se opravdu moc nestaráme, jestli nám byt skvěle voní.

6. Psací pero s iniciálami. Neradi píšeme, a když ho koupíte, nezaručí vám to milostný dopis. Radši mu kupte iPad.

7. Něco, co jste viděly v televizi. Žádné sekáčky, župany, grily z teleshoppingu, cvičící pásy nebo jakýkoli trénink na DVD.

8. Nic, co se váže k jeho hobby. Vím, že si myslíte, že je to dobrý nápad, ale není. Cokoli se mu chystáte dát, už zřejmě má v nejlepším vydání a ve velkém počtu.

9. Co chcete, aby dostal. Co tím myslím? Věci, které jsou i na vašem seznamu přání jako zarámované obrázky vás dvou, obrázky ve stylu „Miluju tě“ se srdíčky, poezie, dárkové koše naplněné ovocem a čokoládou. A samozřejmě vycpaným zvířátkem držícím srdíčko. Cokoli, co dokazuje, že jste ten nejroztomilejší pár dějin, je mimo mísu.

10. Cokoli, co zpívá nebo hraje, když to otevřete, zmáčknete to, nebo se toho dotknete, včetně vánočních zvukových vánočních přání. Tohle mluví samo za sebe.

Dámy, jestli se tohoto o vánocích vyvarujete, můžu vám garantovat, že budete mít v náručí šťastného chlapa.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud