24. června 2011 • 12:46

Český polibek Veselého, který rozvášnil Ameriku

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tohle je pusa, o které se od rána baví sportovní Amerika! Vášnivý polibek, kterým oslavil basketbalista Jan Veselý vstup do NBA, odkud po něm sáhl Washington, je na internetu rázem jedním z nejsledovanějších okamžiků celého draftu.



Společně s Veselým je díky tomu prudce známá i jeho přítelkyně Eva Koďousková, jejíž půvab a eleganci obdivují fanoušci i televizní komentátoři.


Šťastný basketbalista ji dlouze políbil ihned poté, co komisionář NBA David Stern vyvolal z pódia jeho jméno a oznámil, že ho vybrali právě Wizards. Až pak si nasadil čepici svého nového klubu a vyhopsal ke Sternovi.

„Byl to obrovský okamžik pro mně i pro celou moji rodinu,“ vysvětloval, proč dal přednost objetí před rychlým nástupem na scénu.

Televize ESPN tento záběr opakovala pořád dokola mezi těmi nejlepšími z draftu. „Basketbal hrát zřejmě umí. Na ženy má dobré oko určitě,“ šprýmovali moderátoři na Veselého účet.

Ale rázem nebyl sám, kdo zaujal. Kdo je ta krásná slečna? ptali se všichni.

„Bezva, po ničem jiném jsem netoužila,“ citoval českou krásku list Washington Post. I jeho zpravodaje Michaela Leeho romantický okamžik okouzlil. „Kdepak, dělám si legraci. Jsem v šoku. Lidi tady na mně volají, vřeští. Skoro se bojím mezi nimi projít,“ doplnila Koďousková pro jistotu, aby nebyla špatně pochopena.

Do Ameriky odcestovala společně s Veselého sestrou Hanou. S novým hráčem Washingtonu se prý znají od školních let. Dědeček Veselého  na základní škole Evu učil zeměpis.

Ovšem Veselý, to je kliďas a bourák. Jakmile spatřil, že reportéři mluví s jeho přítelkyní, čekající ještě s jeho sestrou Hanou na chodbě haly Prudential Center v New Jersey, kde se draft konal, hned přiskočil a své milé vtiskl ještě jednu velkou pusu.

Podívejte se na rozhovor s Janem Veselým, jeho sestrou Hanou a přítelkyní Evou


A tím scénu z nástupu na pódium přede všemi s chutí zopakoval. Náramně se u toho bavil. Tím, že po něm sáhli Wizards, se mu splnilo velké přání, právě k nim chtěl.

„Neřekla bych, že byl (ze svého velkého dne) nervózní,“ říkala Koďousková novinám. „On to bere, jak to jde, nebere věci smrtelně vážně. A je rád středem pozornosti,“ dopnila pivotka Sparty Praha.

Přítelkyně Jana Veselého Eva
Přítelkyně Jana Veselého Eva

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud