16. července 2012 • 09:53

Legendární basketbalista Kidd řídil opilý a boural. Hrozí mu vězení!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký basketbalista Jason Kidd, který začátkem července přestoupil z Dallasu do New Yorku Knicks, byl zatčen kvůli řízení v opilosti. Devětatřicetiletého rozehrávače zadržela policie poté, co se svým SUV narazil do sloupu s telefonními dráty.



Veterán NBA Kidd byl ve svém autě sám a po nárazu do sloupu vjel mezi stromy do přilehlého lesíku. Obvinění z přestupku si vyslechl v nemocnici, kam musel kvůli několika menším zraněním. Za řízení v opilosti mu hrozí až rok vězení, svou vinu popřel.

Dvojnásobný olympijský vítěz měl potíže se zákonem už před jedenácti lety, když byl při angažmá ve Phoenixu zatčen kvůli domácímu násilí. V roce 2007 si pak stěžovala třiadvacetiletá modelka, že ji Kidd obtěžoval v newyorském nočním klubu. K poslednímu výstřelku se nechtěl vyjádřit hráčův agent ani jeho nový klub.

Rodák ze San Franciska je rekordmanem mezi aktivními hráči v počtu zápasů. Patří mu druhé místo v historických tabulkách v počtu asistencí a rovněž je jediným hráčem v historii NBA, který za kariéru nasbíral alespoň 15 tisíc bodů, 10 tisíc asistencí a sedm tisíc doskoků.

Kidd se snaží získat míč soupeře
Kidd se snaží získat míč soupeře

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud