30. listopadu 2012 • 12:40

Talent po tátovi! Osmiletý LeBron Junior a jeho balkonový trik

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | O basketbalových kvalitách Američana LeBrona Jamese nemůžou být absolutně žádné pochyby. Jeden z nejlepších světových basketbalistů přezdívaný "King James" byl v pouhých osmnácti letech draftován do slavné soutěže jako číslo jedna. Hned v úvodní sezoně byl vyhlášen nováčkem roku a nejužitečnějším hráčem celé NBA, které dominuje dodnes. Obrovský talent, jenž bude mít možná svého následovníka! LeBron Junior v osmi letech z dobrých dvaceti metrů čistě trefil koš z balkonu domu.



Na střední škole dominoval v basketbalu, ale i v americkém fotbalu. Sportovní analytici se přeli, pro jaký sport se nakonec LeBron James rozhodne a zde by byl schopný hrát krom NBA i NFL.



Zkrátka v tomto Američanovi již od útlého mládí dřímal obrovský talent. A nejspíš stejný sportovní talent má v sobě i jeho syn LeBron Junior.

Na videu, které natočil sám Král James je zachycen osmiletý Junior, jak se snaží z dobrých dvaceti metrů trefit koš z balkonu jejich rodinného domu.

První tři pokusy malého LeBrona končí těsně před obroučkou basketbalového koše, jenž má Jamesova rodina před rodinným domem.

"Ouuh, to byl kousek, skoro si to trefil kámo, teď to vyjde," povzbuzuje taťka LeBron svého syna.

A přeci! Na počtvrté se mladý klučina z velké dálky opravdu trefuje. Toto je balkonový trik LeBrona Juniora. Dočkáme se v budoucnu a bude kouzlit i na palubovkách v NBA?

VIDEO: LeBron Junior a jeho balkonový trik

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud