12. října 2014 • 19:50

LeBrone, už nehraješ za Miami! Hvězda NBA si spletla týmy

Autor: pt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | I mistr tesař se někdy utne. Čtyřnásobný nejužitečnější hráč NBA LeBron James nastoupil poprvé od svého přestupu do Clevelandu proti bývalým spoluhráčům z Miami. A v úvodu přípravného zápasu James zapomněl, že už nehraje za Heat, když postavil clonu na svého současného spoluhráče z Clevelandu.



LeBron odehrál v Miami čtyři sezony a dvakrát pomohl vybojovat titul šampionů NBA. V létě se ale rozhodl vrátit do Clevelandu, kde působil na začátku své kariéry. V sobotu Cleveland porazil Miami 122:119 po prodloužení v přátelském utkání, které se hrálo v brazilském Riu de Janeiru.

Jamesovi se v utkání moc nedařilo, trefil jen dvě z osmi střel z pole a zůstal na sedmi bodech. Hned v 1. minutě zápasu navíc 29letá hvězda předvedla nevídaný zkrat. Miami mělo postupný útok, rozehrávač Norris Cole si řekl o clonu a tu mu přiběhl postavit bývalý spoluhráč LeBron James, který odstavil svého současného spoluhráče Matthewa Deallavedovu.

Zmatený LeBron navíc zapomněl na bránění svého hráče Luola Denga, který se dostal k volné střele. Tu naštěstí pro LeBrona neproměnil, ale „Král" James o pár vteřin později pokračoval ve svém limbu a nahrál nesmyslně do autu.

Podívejte se na zmateného LeBrona Jamese

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud