8. února 2016 • 08:06

Vučevič střelou s klaksonem zařídil vítězství Orlanda v NBA

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec o Kladnu: Když se opakují pořád stejné chyby… Skills koučové? Nám stačila ulice
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úspěšnou střelou zároveň s klaksonem zařídil Nikola Vučevič v NBA výhru Orlanda nad Atlantou 96:94. Pivot z Černé Hory se prosadil z těžké pozice a domácím basketbalistům Magic dopřál teprve třetí vítězství z 18 utkání v tomto roce.



Hráči Orlanda po většinu utkání vedli, ještě tři a půl minuty před koncem měli navrch 94:86, ale v koncovce se jim dlouho nedařilo. Hawks osmi body dokázali vyrovnat a domácí měli dvě vteřiny na poslední střelu. Důvěru dostal Vučevič a nezklamal. Střelou přes Ala Horforda rozhodl.

"Máme za sebou špatný měsíc, mockrát jsme prohráli, proto je fajn, že jsme vydřeli výhru proti dobrému týmu," řekl Vučevič, jenž zakončil zápas s 22 body a devíti doskoky.

Celtics si zastříleli, proti Sacramentu zaznamenali 128 bodůFoto ČTK/AP

Boston přestřílel Sacramento 128:119. Už v první čtvrtině Celtics nasázeli 46 bodů a v poločase se po šesti letech dostali na 74 bodů. Obrana Kings nenašla recept na domácí ofenzivu ani v druhé půli. Vítěze vedl s 25 body Avery Bradley, který proměnil šest ze sedmi trojkových pokusů. Hostům nepomohlo 31 bodů DeMarcuse Cousinse.

New York Knicks podlehli Denveru 96:101 a připsali si pátou prohru v řadě. Nuggets promarnili devatenáctibodový náskok, ale v poslední čtvrtině byli lepší. Shodně s 19 body je vedli Danilo Gallinari a Will Barton. Domácím nestačilo 21 bodů Carmela Anthonyho, ani stejný počet bodů Kristapse Porzingise.

Chris Paul netrefil prvních devět střel, aby nakonec 22 body pomohl Los Angeles Clippers k výhře nad Miami 100:93.

Výsledky:

NY Knicks - Denver 96:101, Orlando - Atlanta 96:94, Boston - Sacramento 128:119, Miami - LA Clippers 93:100.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud