24. dubna 2017 • 07:48

Westbrook vyrovnal Chamberlaina a hádal se s novinářem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani další skvělý výkon Russella Westbrooka nezachránil tým Oklahoma City Thunder od další porážky v sérii s Houstonem. Rockets vyhráli 113:109 a v sérii prvního kola vedou už 3:1 na zápasy. Westbrook, který třetím triple doublem v řadě vyrovnal rekord slavného Wilta Chamberlaina v zápasech play off, se po zápase na tiskové konferenci pohádal s novinářem.



Když byl Westbrook na hřišti, Oklahoma šlapala. Týmová hvězda končila zápas s 35 body, 14 doskoky a 14 asistencemi. Tzv. triple double (dvojciferné statistiky bodů, doskoků a asistencí) měl Westbrook v kapse už do pololočasu. Během svých 39 minut ve hře kraloval. Ve zbylých devíti, kdy seděl na lavičce, ale Oklahoma strádala.

Během pozápasové tiskové konference se právě na tenhle problém jeden z reportérů zeptal dalšího hráče Oklahomy Stevena Adamse. Místo něj si však vzal slovo rozčílený Westrook. „Počkej, Stevene. Nechci, aby nás někdo rozděloval. Jsme všichni jeden tým. Nezáleží na tom, kdo je na lavičce, jestli je na hřišti Steven, já jsem ze hry, v tomhle jsme společně. Nesnažte se nás rozdělit, postavit nás jeden proti druhému. Hrajeme jako tým a na tom záleží.“

Reportér reagoval, že nechce nikoho rozdělovat a požadoval po Adamsovi odpověď na svou otázku. Westbrook však umanutě opakoval: „Další otázka!“

Zaskočený Westbrook nakonec dostal možnost promluvit, ale jen zavrtěl hlavou. Další zápas série se hraje v Oklahomě v úterý.

1. kolo play off NBA:

Východní konference - 4. zápasy:

Indiana - Cleveland 102:106, konečný stav série 0:4;
Chicago - Boston 95:104, stav série 2:2.

Západní konference - 4. zápasy:

Oklahoma City - Houston 109:113, stav série 1:3;
Utah - LA Clippers 105:98, stav série 2:2.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud