6. ledna 2009 • 09:30

Anthony si zřejmě zlomil ruku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Denveru zničili v nočním utkání NBA Indianu 135 body, na delší čas ale zřejmě přišli o svou hvězdu Carmela Anthonyho.



Ten si od začátku třetí čtvrtiny po srážce s Jeffem Fosterem začal stěžovat na bolest pravého zápěstí a poslední minuty utkání už nedohrál.

"Bolí to a nemůžu s ní hýbat. Neměl jsem v ruce vůbec cit," dodal smutně Anthony, jenž už kvůli bolavému ramenu v sezoně vynechal tři zápasy. Přesnou povahu jeho zranění určí až dnešní lékařská prohlídka.

V pondělním duelu zaznamenal olympijský vítěz z Pekingu 21 bodů a přidal devět asistencí. Nuggets si díky výhře 135:115 vylepšili letošní střelecké maximum a radovali se ze čtvrtého vítězství za sebou.

Hráči San Antonia dokázali udržet na uzdě ofenzivně laděného Dwyanea Wadea z Miami. Nejlepší střelec soutěže dal 24 bodů, na dalších 12 košů přihrál spoluhráčům, ale prohře 84:91 nezabránil. Spurs se po špatném vstupu do sezony zvedli a vyhráli čtrnáctý z posledních 17 zápasů.

Basketbalisté Milwaukee dokázali vyhrát i bez zraněného pivota Andrewa Boguta nad Torontem 107:97. Skvělý střelecký den měl především Michael Redd, jenž si 35 body vylepšil dosavadní maximum v NBA.

K vítězství přitom byli dlouho blíže hráči Toronta, kteří však nezvládli závěrečné minuty. Šňůrou 13 inkasovaných bodů přišli o těsný náskok a propadli se na předposlední místo tabulky Atlantické divize.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud