21. března 2009 • 09:27

Garnett zažil vítězný návrat do sestavy Bostonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po třinácti zápasech se basketbalista Kevin Garnett vrátil do sestavy Bostonu a pomohl úřadujícím šampionům NBA zvítězit nad San Antoniem 80:77. Opora týmu se po zranění kolena šetřila a odehrála jen necelých patnáct minut, během kterých dala deset bodů.



Už samotná Garnettova přítomnost v týmu byla podle kouče Doka Riverse velkým přínosem. "Je to náš lídr a jeho vůdcovské schopnosti nám na hřišti chyběly," uvedl trenér. Nejlepším střelcem zápasu byl s 25 body Tony Parker, ale prohře Spurs nezabránil.

Dres Miami po absenci v jednom utkání znovu oblékl nejlepší střelec NBA Dwyane Wade, ani jeho 27 bodů však neodvrátilo porážku 88:96 na palubovce New Jersey.

Střelecky zazářil v pátek J. R. Smith z Denveru, který 40 body přispěl k vítězství 116:105 nad Washingtonem.

Němec Dirk Nowitzki zařídil Dallasu výhru 94:92 na hřišti Indiany, když dal rozhodující koš sekundu před koncem. Bránící Jeff Foster mu v úspěšné střele nezabránil. "Snažil jsem se počkat se střelou co nejdéle, udělal pohyb a povedlo se mi od něj odpoutat. Včera jsem odehrál proti Atlantě 45 minut a říkal jsem si, že nohy toho budou mít dost," uvedl Nowitzki.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud